6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar un punct au obținut „elitele“

Doar un punct au obținut „elitele“

Etapa a treia de la Liga Elitelor nu a fost prea bună nici de această dată în privința reprezentantelor Doljului, cu toate că ambele formații au evoluat sâmbătă pe teren propriu.
La Under 19, Academia „Gică Popescu“ a pierdut la „Hanul Doctorului“ cu 2-0 confruntarea cu CFR Cluj. Oaspeții au marcat prin Daniel Hetea (‘10, ‘71 – penalti), iar „școlarii“ și-au trecut în cont un penalti ratat de Toboș în minutul 28.
„Trebuie să recunoaștem că nu am prins o zi bună și că adversarul a fost mai bun și mai eficient decât noi de data aceasta“, a comentat managerul Academiei, Paul Răducan, pentru GdS.
Antrenorul Gică Barbu a mizat pe următorii „școlari“: Udrea – Pîrvuleasa (‘60, Manda), Ştefan, Păduraru, Nițu – Enache – Lambu, Toboş, Zanfir, Preda (‘85, R. Badea) – V. Cazan (‘74, Tudora).
La Under 17, Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 3-3, partida disputată pe stadionul „Aripile“ în compania echipei UTA Arad. Alb-albaştrii au condus de fiecare dată, grație golurilor marcate de Moga (2) şi Moldovan, dar în cont a intrat doar un punct.
Antrenorul Dragoş Bon a început meciul cu următorii: Preduț – Dobre, G. Negrea, Rezeanu – Nițuică, Cojocaru, Moga, Tatulea – Moldovan, Boştină, Petre. Pe parcurs i-a mai introdus pe C. Manea, Sîrbu, Nițu, T. Negrea, Baiaram.
„S-au întâlnit cele mai bune echipe ale seriei şi a rezultat un meci foarte frumos, peste nivelul Ligii a III-a. Din păcate nu am reuşit să câştigăm punctele, dar mi-a plăcut modul cum au luptat băieții“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.
În etapa viitoare, atât „GP“, cât și Universitatea Craiova vor evolua în deplasare, în compania echipei ACS Poli Timișoara, prima de la ora 12.00, a doua de la 14.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS