10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași țintește a doua victorie consecutivă

CSO Filiași țintește a doua victorie consecutivă

Neînvinsă din etapa a cincea, de pe terenul liderului ACS Șirineasa, formația doljeană CSO Filiași a contabilizat mai multe egaluri, iar săptămâna trecută a bifat o victorie frumoasă și importantă pe terenul celor de la Șoimii Lipova, cu 2-1. Pentru Fabian Crușoveanu și colegii săi jocul din etapa a zecea a Ligii a III-a, seria 4, se anunță extrem de dificil, urmând să o întâlnească vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, pe Gloria Lunca Teuz Cermei, o formație care are în componență mulți jucători experimentați. Antrenorul oltenilor, Victor Naicu, își dorește foarte mult ca elevii săi să bifeze al doilea succes consecutiv, chiar dacă are mulți indisponibili, și astfel CSO Filiași să urce în clasament.
„Ne așteaptă un meci greu. Am văzut săptămâna trecută o repriză din jocul lor din deplasare cu CSM Lugoj, câștigat cu 2-1, îi mai analizasem și cu Universitatea II și spun că întâlnim o echipă omogenă, cu jucători experimentați, și mă refer la Gligor, Varga, Sulea, un atacant foarte bun, care a și marcat ultima dată. Gloria Cermei este o echipă bună, de deplasare, și cred că va fi un meci echilibrat și, probabil, echipa care se va implica mai mult și se va adapta la suprafața de teren pe care o avem, aceea va câștiga. Din păcate noi nu o să putem să aliniem cel mai bun unsprezece, îi avem suspendați pe Neacșu și Badea, Terenche este accidentat și alți jucători vin după răceală, cum ar fi Geanimu, Obeanu, Moraru, Duma… Probabil că vom improviza pe unele posturi, dar indiferent cine intră trebuie să dăm totul pe teren. Vom face tot ce ține de noi ca să ne impunem, pentru că, dacă legăm a doua victorie, vom urca în clasament și suntem mai aproape de îndeplinirea obiectivului. Avem trei meciuri în Craiova, ca să spun așa, cu Cermei și Hermannstadt II acasă și la Universitatea II, din care ne-am propus maximum sau măcar șapte puncte, ceea ce ne-ar aduce chiar și pe podium. Trebuie să le pregătim pe fiecare așa cum trebuie și să vedem ce putem realiza“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Partida de pe „Chimia” va fi arbitrată de Dragoș Pîrîu (Curtea de Argeş), ajutat de Lucian Țuțu (Tărlungeni) și Viorel Pânzaru (Braşov). Observatori au fost desemnați Viorel Voicu (Slatina), respectiv Florin Oglindoiu (Severin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS