21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Filieșenii au plecat încrezători spre Pâncota

Fotbal / Filieșenii au plecat încrezători spre Pâncota

Formația doljeană CSO Filiași a bătut pasul pe loc în urma egalurilor înregistrate în ultimul timp, motiv pentru care au avut loc discuții între conducători și elevii lui Victor Naicu. Președintele grupării, Florin Spînu, este convins că ședința și-a atins scopul și așteaptă o atitudine mai bună și o eficiență mai mare din partea fotbaliștilor săi în confruntarea cu Șoimii Lipova, programată sâmbătă, de la ora 15.00, la Pâncota, din cadrul etapei a 9-a a Ligii a III-a, seria 4.

„Sunt de zamăgit de rezultatele pe care le-am avut până acum. Am stat de vorbă și cu jucătorii, le-am explicat foarte clar anumite lucruri, s-au uitat și ei pe clasament și cred că au înțeles că este nevoie de o schimbare de atitudine. Nu s-a luat nici o măsură asupra jucătorilor care se fac vinovați de anumite acte de indisciplină, și mă refer la Bogdan Geanimu și Dănuț Stancu, dar le-am spus că nu tolerez așa ceva. Nu mai vreau să văd superficialitate din partea jucătorilor, pentru că am fost dezamăgit de modul cum au tratat fazele de poartă. Echipa joacă, aduce mingea ușor până la 20 de metri. De acolo sunt probleme și cred că sunt mai mulți factori care au făcut ca rezultatele să nu fie cele dorite. Acum jucăm cu Lipova, la Pâncota, și ne așteaptă un meci foarte greu. Știu că Lipova are o echipă foarte bună și niște conducători deosebiți, dar obiectivul nostru este clar, vrem să obținem cele trei puncte. În cazul în care, Doamne fereșțe!, vom bifa un rezultat negativ și în funcție de rezultatele celorlalte echipe, cu siguranță ne vom duce mult mai în spate, undeva pe locurile 11 sau 12. Tot așa de bine, dacă vom câștiga cele trei puncte vom urca din nou în primele șapte locuri, acolo unde este trasat obiectivul nostru. Din păcate nu-i avem pe Neacșu – suspendat, Moraru și Obeanu – accidentați, dar antrenorul Victor Naicu trebuie să găsească cea mai bună formulă de joc”, a declarat președintele lui CSO Filiași, Florin Spînu, pentru GdS.

Delegația lui CSO Filiași a plecat încă de vineri dimineață spre Arad și va înnopta la Ineu, urmând să o „spioneze” și pe Gloria Cermei, viitoarea adversară, care evoluează vineri, de la ora 15.00, pe terenul celor de la CSM Lugoj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS