10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBeldeanu, supărat pe Băluță

Beldeanu, supărat pe Băluță

Fostul mare jucător al Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu, a prefațat în câteva cuvinte partida pe care o va susține Universitatea Craiova vineri, de la ora 20.45, în Ilfov, în compania echipei Concordia Chiajna, din etapa a 15-a a Ligii I. „Vulpea“ nu concepe decât victoria și așteaptă o evoluție de zece a decarului Alexandru Băluță, jucător care l-a supărat în runda trecută, chiar dacă alb-albaștrii au câștigat la Iași.
„Gata, trebuie să se termine această aventură a lui Chiajna. Le ajung patru victorii consecutive. Nici nu concep să nu-i învingem! Jocul echipei noastre este bun și ne dă speranțe că putem fi acolo sus la final. Nu am un jucător preferat, în momentul acesta îmi place întreaga echipă. Sunt puțin supărat pe Băluță, pentru că nu a fost altruist la o fază petrecută la Iași, când putea să-i paseze decisiv, pentru 3-1, lui Gustavo, dar el a încercat să rezolve de unul singur o acțiune. Lui îi va crește și mai mult cota dacă va dovedi că este și un jucător altruist, pentru că în rest calitățile sale sunt certe. Eu, pe vremea mea, când dădeam o pasă de gol eram mai bucuros decât dacă marcam. În orice caz, Universitatea e pe val, joacă un fotbal plăcut și eficient, nu degeaba a fost ales Mangia antrenorul turului. Păcat că nu este apt și Mitriță, care este genul de jucător care destabilizează apărările adverse prin driblingurile sale sau prin pasele surprinzătoare, dar o să revină în meciurile următoare, care sunt foarte importante“, a declarat Aurică Beldeanu, pentru GdS.
Partida Chiajna – Craiova va fi arbitrată de o brigadă de la București, compusă din centralul Marcel Bîrsan, asistenții Mircea Mihail Grigoriu și Mircea Orbuleţ și rezerva Dan Grigore Botescu. Observator pentru arbitraj va fi tot un bucureștean, Ştefan Constantin, în timp ce LPF l-a delegat pentru joc pe Valentin Mateescu, din Ploiești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS