14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGimnastică: Larisa Iordache s-a accidentat grav şi ratează Mondialele

Gimnastică: Larisa Iordache s-a accidentat grav şi ratează Mondialele

Sportiva română Larisa Iordache ratează Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Montreal după ce s-a accidentat, ieri, la încălzire, potrivit paginii de Facebook a Federației Române de profil.

”Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire și e out de la Mondialele de la Montreal. Diagnostic, ruptură de tendon ahilian. Sănătatea ei e tot ce contează acum. Fii tare Larisa!”, se arată în mesajul postat în reţeaua de socializare.

Larisa urma să intre în concurs în a treia subdiviziune, la sol, dar s-a accidentat în timp ce era la încălzire şi a fost scoasă din sală plângând, fiind transportată într-un scaun cu rotile.

”Tendonul e rupt. Trebuie operat în țară. Încercăm să ne întoarcem mai repede”, a declarat antrenorul Cristi Moldovan, citat de pagina de Facebook a CS Dinamo, grupare la care este legitimată gimnasta.

Gimnasta de 21 de ani a mai fost accidentată la calcâi în primăvara acestui an, după ce în 2016 a ratat Jocurile Olimpice de la Rio din pricina unei probleme asemănătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS