Acasă Sport Tenis / Alexandra Dulgheru a cucerit titlul ITF la Hodmezovasarhely (Ungaria)

Tenis / Alexandra Dulgheru a cucerit titlul ITF la Hodmezovasarhely (Ungaria)

-

Jucătoarea română de tenis Alexandra Dulgheru a cucerit titlul la simplu în turneul ITF de la Hodmezovasarhely (Ungaria), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, duminică, după ce a învins-o în finală pe ucraineanca Gana Poznihirenko în două seturi, cu 7-5, 6-2. Dulgheru (28 ani, 222 WTA), a treia favorită, s-a impus în fața adversarei sale (23 ani, 308 WTA) într-o oră și 54 de minute, informează Agerpres.
Dulgheru, fostă număr 26 mondial în 2011, este la al doilea titlu ITF de 25.000 de dolari din acest an, după cel de la Montpellier.
România a reușit „dubla” la Hodmezovasarhely, după ce perechea româno-olandeză Elena Gabriela Ruse/Eva Wacanno a dispus cu 6-3, 6-1, sâmbătă, în finala de dublu de italiencele Martina Di Giuseppe/Anna-Giulia Remondina.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...