17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNeymar a semnat pe cinci ani cu PSG şi a devenit cel mai scump fotbalist din istorie

Neymar a semnat pe cinci ani cu PSG şi a devenit cel mai scump fotbalist din istorie

Neymar a ajuns la Paris
Neymar a ajuns la Paris

Fotbalistul brazilian Neymar, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu formaţia franceză Paris Saint Germain, a anunţat aseară, formaţia din capitala Franţei, pe site-ul oficial.

Mutarea s-a realizat după ce PSG a plătit clauza de reziliere a contractului pe care Neymar îl avea cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro. Neymar va rămâne la Paris până pe 30 iunie 2022. Este cel mai scump transfer din istoria fotbalului.

„Clubul PSG este încântat să anunţe transferul lui Neymar la echipa noastră. Ieri, brazilianul a semnat un contract pe cinci ani, în prezenţa reprezentanţilor săi şi ai echipei”, se arată în comunicatul emis de către cei de la PSG, pe site-ul oficial. „Sunt extrem de fericit că am semnat. De când am venit în Europa, PSG a fost unul dintre cele mai competitive şi ambiţioase cluburi. Este cea mai mare provocare pentru mine, lucru care m-a motivat cel mai tare”, a spus şi Neymar după semnarea înţelegerii, citat de site-ul oficial al parizienilor.

Sosit la Barcelona în 2013, de la Santos, Neymar a strâns 186 de meciuri, 105 goluri şi 80 de pase decisive în toate competiţiile. Brazilianul, cotat la 100 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com, a cucerit nouă trofee cu formaţia de pe Camp Nou: două titluri, trei Cupe ale Regelui, o Supercupă a Spaniei, un trofeu al Ligii Campionilor, o Supercupă a Europei şi un Campionat Mondial al cluburilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS