10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): SCM Craiova luptă cu CSM Bucureşti pentru Cupa României

Handbal (f): SCM Craiova luptă cu CSM Bucureşti pentru Cupa României

Cristina Zamfir (la minge) şi colegele sale încearcă să producă surpriza cu CSM Bucureşti şi să aducă trofeul Cupei României la Craiova
Cristina Zamfir (la minge) şi colegele sale încearcă să producă surpriza cu CSM Bucureşti şi să aducă trofeul Cupei României la Craiova

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va întâlni astăzi, de la ora 17.00 (DigiSport, DolceSport), la Ploieşti, formaţia CSM Bucureşti în final Cupei României.

Oltencele s-au calificat în finală după ce au învins ieri, fără probleme, formaţia CSM Bistriţa, cu scorul de 37-26. Tot ieri, campioana CSM Bucureşti a trecut cu scorul de 37-28 de CSM Unirea Slobozia.

Bistriţa şi Slobozia vor disputa azi finala mică, de la ora 15.00.

Ajunsă în premieră în postura de a lupta pentru un trofeu, Craiova a obţinut prin calificarea în finală dreptul de a participa în Cupa EHF în sezonul viitor.

Pentru SCM au evoluat ieri: Dumanska, Pașca, Stanciu – Ianaşi 2, Trifunovic 1, Landre 3, Apipie 5, Nikolic 10, Ardean 2, Andrei 1, Băbeanu 2, Burlachenko 1, Zaremba 1, Zamfir 9.

Echipa antrenată de Bogdan Burcea şi Grigore Albici a fost încurajată ieri de o galerie de aproximativ de 50 de persoane. Suporterii craioveni vor fi prezenţi şi astăzi pentru a ajuta echipa să cucerească în premieră un trofeu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS