9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Formațiile doljene din C n-au contabilizat nici un punct

Fotbal / Formațiile doljene din C n-au contabilizat nici un punct

Reprezentantele Doljului de la Liga a III-a nu au obținut nici măcar un punct din etapa a 29-a a Ligii a III-a, seria 3, atât CS Universitatea II Craiova, cât și CSO Filiași cunoscând înfrângerea în confruntările de vineri.
Pe stadionul „Extensiv“, „satelitul“ grupării alb-albastre a pierdut și el bătălia cu FC Voluntari, așa cum a făcut-o și prima echipă a clubului în Cupa României. Trupa lui Corneliu Papură și Mugur Gușatu a cedat cu 1-0, ilfovenii marcând prin Alexandru Bârsan (58).
CS Universitatea II Craiova: Vlad – Vlădoiu, Ion, Hodea, Borța – Țoiu, V. Constantin, Bîrzan – Al. Popescu, Tătulea, Frăsineanu. Au mai jucat: Trocan, Ionescu, Chivu, Gunie.
În etapa viitoare, CS Universitatea II Craiova va sta, astfel că alb-albaștrii mici au încheiat campionatul cu 36 de puncte, însă locul din clasament urmează să se stabiliească săptămâna următoare.

Filieșenii au pierdut pe final

Tot cu 1-0 a pierdut și CSO Filiași. Trupa lui Florin Șoavă a încasat-o în deplasare, de Atletic Bradu, unicul gol al meciului fiind marcat de Alexandru Dumitrache, cu o lovitură de cap după un corner (’88). De menționat că doljenii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 33, după ce Chircan a văzut al doilea cartonaş galben.
Antrenorul Florin Șoavă a început meciul cu următorii jucători: Mogoşanu – Lupu, Chircan, Tereche – Calu, Papa, Borhot, Borneci, Neacşu, Cruşoveanu – Bălan. Au mai intrat: Tănase, Stanca, Pârvuică şi Fruntelată.
„Sunt dezamăgit complet. Am luat din nou un gol pe final, din fază fixă. Chircan a fost eliminat după două galbene, primul primit gratuit… A fost un meci deschis şi am avut câteva ocazii bune şi noi. Neacşu a avut un şut bun, dar a respins incredibil portarul, Fabian a tras puțin pe lângă poartă de pe stânga, Bălan a avut o lovitură bună de cap, Pârvuică a fost periculos şi el, dar nu am reuşit să marcăm. Păcat de jocul bun, pentru că ne-am grupat bine în zece oameni şi am pus şi probleme. Mogo a apărat incredibil în prima repriză, a scos două şuturi care nu credeam să nu vor fi gol”, a explicat antrenorul Florin Şoavă.
CSO Filiași se regăsește pe locul 11 în clasament, iar în runda următoare, ultima, va evolua împotriva celor de la Urban Titu, confruntarea fiind programată vineri, de la oa 18.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS