16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPascu: Pe final de an ne-am găsit cadenţa

Pascu: Pe final de an ne-am găsit cadenţa

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova au obţinut doar victorii în luna decembrie. După succesul senzaţional din meciul de debut în Liga Campionilor, în faţa polonezilor de la Belchatow, pentru campionii României au urmat două victorii în campionatul intern, ambele în minimum de seturi. După ce, duminica trecută, Laurenţiu Lică şi colegii săi treceau de Explorări Baia Mare, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, elevii lui Dan Pascu au obţinut sâmbătă o victorie categorică pe terenul penultimei clasate, U Cluj, cu scorul de 3-0 (25-14, 25-19, 25-20). A fost ultima etapă din Divizia A1 disputată în 2016, iar SCM-U încheie anul pe locul patru, cu 26 de puncte. Pe podium se află Steaua, Zalău (la egalitate de puncte, 34) şi Arcada Galaţi (31p). „Pe final de an am început să jucăm mai bine, ne-am găsit cadenţa, ne-am omogenizat. Este un campionat puternic, iar în debutul anului viitor avem meciuri acasă cu echipele de pe podium, iar rezultatele din acele partide vor fi extrem de importante“, a spus ieri, pentru GdS, antrenorul oltenilor, Dan Pascu.
Reamintim că în acest sezon campionii de la SCM-U Craiova au suferit patru eşecuri, cu Zalău, Steaua, Ploieşti şi Galaţi, toate în deplasare. Oltenii au obţinut nouă victorii, dintre care şapte cu 3-0, una cu 3-1 şi una cu 3-2.
De la Cluj, delegaţia craioveană a plecat ieri-dimineaţă în Slovenia, acolo unde SCM-U va întâlni mâine (ora 19.00) pe ACH Volley Ljubljana, în etapa a doua din grupa D a Ligii Campionilor. Oltenii sunt lideri în grupă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS