10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au făcut act de prezență la Ovidiu

Pandurii au făcut act de prezență la Ovidiu

Craioveanul Alex Cioablă (la minge) continuă cu FC Viitorul în Cupa României, în detrimentul echipei Pandurii
Craioveanul Alex Cioablă (la minge) continuă cu FC Viitorul în Cupa României, în detrimentul echipei Pandurii

Pandurii Târgu Jiu s-a prezentat numai cu jucători de la echipa a doua la Ovidiu – Constanța și a pierdut categoric, scor 0-3, partida disputată ieri seară, în fața formației FC Viitorul, fiind eliminată în optimile Cupei României. Golurile liderului Ligii I au fost marcate de Gabi Iancu (30), Vână (62) și Purece (65).

FC Viitorul: Buzbuchi – Lopez, Hodorogea, Boli (70, Cioablă), Mitache – Cicâldău (70, Stoica), Carp, Casap – Purece, Iancu (63, Neniţă), Vână. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Pandurii Târgu Jiu: Negrilă – Brânzan, David, Pițian, Tudoran – Tudor, Trocan (67, Miroiu) – Dumitru, Pirtea, Pârvulescu (80, Cioiu) – Trifu (74, Gruia). Antrenor: Marian Dinu.

Au arbitrat: Iulian Dima – George Neacşu, Gabriel Stroe.

Observator: Dorinel Dincă.

Reamintim că antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș, și majoritatea fotbaliștilor seniori au rămas la Târgu Jiu din pricina unei gripe. Motivul invocat a fost însă contrazis după meci de mijlocașul Adrian Pițian, la Dolce Sport: „Suntem într-o situaţie deplorabilă. Cred că am scăpat ieftin în această seară. Conducerea noastră nu a avut suficienţi bani pentru deplasarea de la Constanţa, aşa că echipa a fost împărţită în două. Din iarnă vom vedea ce va face fiecare, dar aşa nu se mai poate continua“.

Fotbalistul a fost contrazis de secundul Marian Dinu: „Petre Grigoraş a lipsit de pe bancă din motive medicale, un virus gripal a afectat aproape 90% din membrii lotului. Azi (ieri – n.r.) am aliniat jucătorii valizi pe care i-am avut. E mult spus că am scăpat ieftin. Deşi sunt jucători care sunt la primul meci oficial, ne-am fi aşteptat la altceva de la ei. Nu s-a pus presiune pe ei. A fost părerea lui Piţian, dar nu acesta a fost motivul. Conducerea actuală face eforturi disperate sa asigure condiţiile care au fost până acum, dar ar fi o greşeală să se interpreteze astfel“.
Următorul meci al echipei Pandurii va avea loc duminică, de la ora 18.00, în deplasare, cu ASA Târgu Mureș, în runda a 21-a din Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS