17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, decimați înainte de meciul cu Viitorul

Gorjenii, decimați înainte de meciul cu Viitorul

Echipa Pandurii Târgu Jiu întâlnește astăzi, de la ora 17.30, la Ovidiu – Constanța, pe FC Viitorul, partida contând pentru optimile de finală ale Cupei României.
Gorjenii privesc cu negativism acest duel cu actualul lider al Ligii I și asta pentru că echipa nu a scăpat de problemele medicale semnalate dinainte de confruntarea cu Gaz Metan Mediaș, pierdută cu 5-2. Gripa a afectat aproape tot grupul de jucători, inclusiv pe antrenorul Petre Grigoraș.
La Constanța nu vor face astfel deplasarea Lazar, Vasiljevic și Antal (accidentați), Stanca, Pleașcă, Ungurușan, Grecu, Herea, Mrzljak, Voiculeț, Sânmărtean, Răuță, Țucudean, Dodoi și Pârcălabu – toți gripați. Aceștia vor rămâne la Târgu Jiu sub comanda lui Petre Grigoraș și vor încerca să se recupereze pentru meciul cu ASA Târgu Mureș din campionat, programat duminică, de la ora 18.00, în Ardeal.
Lotul gorjenilor pentru disputa cu FC Viitorul numără doar 16 jucători, mulți dintre ei de la „satelit“, și va fi condus de pe bancă de „secundul“ Marian Dinu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS