17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPro Junior Craiova reprezintă Doljul la Trofeul „Gheorghe Ola“

Pro Junior Craiova reprezintă Doljul la Trofeul „Gheorghe Ola“

Formația de fotbalişti juniori născuți în 2007 de la Pro Junior Craiova s-a calificat în faza zonală a Trofeului „Gheorghe Ola“, după ce la sfârșitul săptămânii trecute a câștigat faza județeană, găzduită de sinteticul de la Școala nr. 33. Puștii lui Cristi Pițiche au câștigat grupa B, după ce au depășit cu 21-0 pe CSS Craiova, cu 8-1, pe CS Universitatea Craiova, și cu 7-2 pe Oltenia Junior Craiova, apoi în semifinale au dispus cu 3-0 de Șoimii Știința Craiova. În finală, Pro Junior a trecut cu 4-0 (goluri Pârvan, Cacaliceanu, Ilie – 2) de Dinamyk Craiova.
„Am făcut un turneu foarte bun și rezultatul este unul la care speram. În finală s-au întâlnit cele mai bune echipe, pentru că grupa A a fost câștigată la fel de detașat ca și noi de Dinamyk, iar în finală am fost mai inspirați și mai eficienți. Practic ne-am luat revanșa în fața celor de la Dinamyk după ce anul trecut ne-au învins în finala Trofeului ”Gheorghe Ene” cu 3-0. Așteptăm să aflăm unde vom lupta în faza zonală, care se va desfășura în intervalul 2-4 decembrie. Obiectivul nostru este să jucăm un fotbal bun și să ajungem cât mai sus în această competiție“, a declarat antrenorul Cristi Pițiche, pentru GdS.
Lotul grupei 2007 de la Pro Junior Craiova i-a cuprins pe: Gabriel Ceaușu, Rareș Vozaru, Mario Pârvan, Mario Ilie, Mario Pițiche, Traian Cacaliceanu, Vlad Izvoranu, David Dănilescu, David Bălan, Rareș Dinu, Vlad Mecleneanu, Patrick Tănăsie, Rareș Ruiu și Răzvan Vasilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS