14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„GP“ Craiova a câștigat faza județeană a Trofeului „Gheorghe Ene“

„GP“ Craiova a câștigat faza județeană a Trofeului „Gheorghe Ene“

Juniorii născuți în anul 2008 de la Academia de Fotbal „Gică Popescu“ Craiova au încheiat weekendul cu un succes important. Trupa lui Ionuț Cimpoeru a câștigat faza județeană a Trofeului „Gheorghe Ene“, după ce s-a impus în finală cu 4-2 în fața echipei Dinamyk Craiova, golurile învingătorilor fiind marcate de Ștefan Vrâncuți (2) și Eduard Curcă (2).

În drumul spre finală, „școlarii“ au înregistrat următoarele rezultate: în grupă: 3-3 cu Dinamyk și 11-1 cu CS Universitatea; semifinală: 3-2 cu Oltenia Junior Craiova.
„A fost un turneu foarte bun, care a aliniat cele mai bune echipe ale județului la categoria copii născuți în 2008. Elevii mei au câștigat meritat și acum urmează faza zonală, unde vom întâlni reprezentantele județelor Olt, Vâlcea, Mehedinți și Gorj. Turneul se va desfășura în intervalul 9-11 decembrie, dar urmează să aflăm unde. Eu am mai câștigat Trofeul «Gheorghe Ene» cu juniorii din 2003, două sezoane consecutive am fost campioni naționali și știu ce ne așteaptă. De acum înainte începe greul, dar sunt optimist, pentru că avem un lot valoros și cu puțină atenție putem face o figură frumoasă“, a declarat antrenorul Ionuț Cimpoeru, pentru GdS.
Lotul grupei de copii din 2008 de la Academia „Gică Popescu“ îi cuprinde pe următorii: Matia Florea, Robert Nicolae, Vali Văduva, Eduard Curcă, Ștefan Vrâncuți, Nikolas Tulea, Robert Ristoiu, Sebastian Badea, Denis Zamfirescu, Ricardo Căldăraru, Alexandru Cajmaru, Rareș Sorescu, Alin Ciurică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS