7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U vrea să învingă Piteștiul și în campionat

SCM-U vrea să învingă Piteștiul și în campionat

Popa (la minge) și colegii săi au învins Piteștiul în Cupă în acest sezon
Popa (la minge) și colegii săi au învins Piteștiul în Cupă în acest sezon

Echipa de baschet masculin SCM-U Craiova va juca astăzi (ora 19.00, DigiSport2) pe teren propriu, în etapa a 9-a din Liga Națională. În Polivaleta din Bănie va veni BCM-U Pitești, formație pe care oltenii au învins-o de două ori în acest sezon, eliminând-o din Cupa României. Baschetbaliștii craioveni sunt neînvinși pe teren propriu în acest sezon și vor să continue în aceeași linie, mai ales după ce în deplasare au pierdut toate meciurile și nu au o zestre prea bogată de puncte. Jucătorul Iuri Fraseniuc consideră că echipa care va fi mai concentrată în ultimul sfert va câștiga disputa de azi, una importantă pentru ambele formații, aflate în luptă directă pentru calificarea în play-off-ul campionatului.
„Este un meci foarte important, vom face tot posibilul să câștigăm. Am învins de două ori Piteștiul în Cupă, dar cred că acum va fi un meci diferit. Nu vrem să le dăm șansa adversarilor să câștige. Cred că va câștiga echipa care va fi mai concentrată în ultimul sfert. Suporterii înseamnă mult pentru noi, ne-au ajutat să câștigăm toate meciurile de pe teren propriu, dar a venit timpul să câștigăm și în deplasare. Până acum am întâlnit echipe de top, a fost mai greu“, a spus Fraseniuc.
SCM-U Craiova se află pe locul opt, cu zece puncte, iar Piteștiul, care are o victorie mai mult, ocupă locul șase, cu 11 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS