10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJerry Gane: Noi pierdem puncte, arbitrii îşi iau baremul şi pleacă acasă

Jerry Gane: Noi pierdem puncte, arbitrii îşi iau baremul şi pleacă acasă

Jerry Gane, dezamăgit de maniera de arbitraj a lui Cristian Georgescu (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Jerry Gane, dezamăgit de maniera de arbitraj a lui Cristian Georgescu (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Divizionara secundă CSM Vâlcea nu a izbutit decât o remiză, scor 0-0, în partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare, contând pentru runda a 17-a din Liga a II-a. Meciul a devenit tensionat încă de la început, după ce arbitrul Cristian Georgescu nu a acordat o lovitură de la 11 metri la un fault comis asupra lui Florin Costea (’6). Vâlcenii și-au trecut în cont și o bară, semnată de Samson (’18). Și oaspeții au solicitat un penalti, la o fază în care Onicaș a reluat cu capul din 12 metri, iar mingea a fost deviată de un fundaş vâlcean (’76).

CSM Vâlcea: Căbuz – Samson, I. Neag, Cr. Munteanu, D. Dumitraşcu – Piscanu, C. Cristea, O. Vasile, Fl. Pîrvu (’74, Ceapă) – C. Stoica (’77, B. Geantă), Fl. Costea. Antrenor: Jerry Gane.

Olimpia: Anca-Trip – D. Muntean (’90, Faur), Onicaş, Fl. Mureşan, Iuhas, Krausz, Heil, R. Rus (’46, V. Pop), Sil. Pană, Luduşan (’73, Kanaloș), Duruş. Antrenor: Bogdan Andone.

„Sunt foarte iritat de maniera de arbitraj, la fel şi jucătorii mei. Nu e normal să ai penalti în primele minute, atât de evident și tu nu îl dai! E penalti, dau gol, se schimbă situaţia, adversarul iese la joc, eu nu trebuie să mai risc atât de mult. O singură dată am mai vorbit de arbitraj în acest sezon, la Afumaţi, unde ne-au luat pe sus. Noi pierdem puncte, dacă zici ceva, arbitrii scriu în raport, te suspendă, îţi dă amendă FRF. Ei pleacă şi îşi iau baremul. Nu ştiu de ce nu a dat penalti, nu vreau să spun că a vrut să favorizeze pe Satu Mare, dar e ciudat să nu dai un penalti aşa evident. Şi jucătorii Olimpiei spuneau după meci că se aşteptau să se dea penalti. Samson a primit gratuit un galben şi acum este suspendat. Florin Costea a fost lovit la coastă la faza penaltiului, nu s-a simţit bine după faza aceea, la pauză îmi cerea schimbare”, a declarat Gane, conform liga2.ro. „Olimpia nu a avut ocazii, nici faze fixe, noi am încercat în permanenţă să împingem jocul, am avut situaţii, poate ne-am precipitat şi nu am şutat mai repede spre poartă, dar nu am multe de reproşat jucătorilor, am avut atitudine. Am fi meritat să câştigăm”, a completat Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS