12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au stabilit optimile Cupei României

S-au stabilit optimile Cupei României

Ieri, la Casa Fotbalului, a avut lot tragerea la sorți a meciurilor din faza optimilor de finală a Cupei României. Iată cum arată „tabloul“ meciurilor, care se vor disputa în zilele de 13, 14, 15 decembrie: Dacia Unirea Brăila – CS Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu – FC Viitorul, Gaz Metan Mediaș – Dinamo, FC Voluntari – ASA Târgu Mureș, Luceafărul Oradea – Astra Giurgiu, CS Mioveni – Steaua București, CS Afumați – ACS Poli Timișoara, CFR Cluj – CSM Poli Iași.
Jocurile din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS