19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii atacă Poli cu rezervele

Pandurii atacă Poli cu rezervele

Lipsa stabilității financiare continuă să producă probleme la Pandurii Târgu Jiu. Gruparea gorjeană întâlnește astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal“ din Severin, pe ACS Poli Timișoara, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a din Liga I. Staff-ul tehnic nu se va baza pe mai mulți jucători care nu au ajuns la un acord cu oficialii clubului privind salariul, în speță David Lazar, Constantin Grecu, Bogdan Unguruşan, Jordy Buijs, Vali Munteanu şi Ovidiu Herea, care continuă să se antreneze separat, în timp ce Valentin Alexandru a mers să se opereze. Antrenorul secund, Marian Dinu, a anunţat într-o conferință de presă că în locul lor au fost chemați jucători de la echipa a doua.
„Am completat lotul de jucători cu tineri de perspectivă de la echipa a doua, am adus chiar şi trei juniori de la grupa de elită. Sunt jucători pe care ne bazăm, şi în condiţiile în care vor fi solicitaţi să joace, trebuie să aibă încredere în ei şi să răspundă acestor cerinţe. Până la urmă, mai devreme sau mai târziu, o să le vină şi lor rândul să joace. Nu ne doream ca acest lucru să se întâmple aşa de repede, pentru că am fi vrut ca pentru meciurile care au mai rămas până în iarnă să ne bazăm pe jucătorii pe care i-am avut de la începutul campionatului, şi aşa era şi normal. Din iarnă încolo, ar fi trebuit să se tragă linie, se făcea o analiză, şi atunci s-ar fi mers pe drumul pe care se considera că e mai bun. În afară de Obodo, care şi-a reziliat contractul, sunt șapte fotbaliști care, deocamdată, nu au acceptat diminuarea salariilor lunare, dar facem antrenament cu ei. Ceilalţi sunt apţi pentru jocul cu Timișoara. Mi-e greu să fac afirmaţia că vor fi în lot, ei nu au acelaşi program ca şi ceilalţi jucători, şi nu cred că se poate pune bază pe ei. Noi avem structurat lotul de jucători, dar ne e teamă, până vineri (astăzi – n.r.), să nu mai apară surprize“, a spus Dinu.
„Nu poate să existe decât un singur obiectiv, evitarea retrogradării. Ar fi o performanţă îndeplinirea acestui obiectiv în condiţiile care sunt acum la echipă“, a completat secundul lui Grigoraș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS