3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportComisia de Disciplină a respins un singur candidat la conducerea AJF Dolj

Comisia de Disciplină a respins un singur candidat la conducerea AJF Dolj

Vineri, la ora 16.00, a expirat timpul pentru depunerea candidaturilor la conducerea Asociației Județene de Fotbal (AJF) Dolj, Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri din 26 noiembrie 2016 urmând să alinieze la start mai puțini pretendenți decât se preconiza. Candidaturile au fost examinate ieri-dimineață în cadrul ședinței Comisiei de Disciplină a forului și doar un singur dosar a fost respins, cel al lui Georgel Cioc. Aspirant la postul de vicepreședinte, Cioc nu a îndeplinit unul dintre criteriile impuse de noul statut. Acesta deține funcția de președinte de onoare la clubul Metropolitan Ișalnița și ar fi trebuit să fie președinte executiv pentru ca dosarul său să fie admis în vederea participării la alegeri.
Pentru postul de pre­ședinte al AJF Dolj, rămas vacant după demisia lui Silviu Bogdan, candidează Horațiu Stănescu, în prezent fără echipă, și Fănel Văduva, conducător al echipei feminine Real Craiova.
Pentru fotoliul de vice­președinte s-au înscris trei persoane: Jean Viorel Nicola – de la ASFC Nicola Craiova, Mihai Bogdan Pâncu – director CJS Știința U Craiova și Florin Spânu – președinte CSO Filiași.
Pentru singurul loc de reprezentant al echipelor din Liga a IV-a în Comitetul Executiv concurează Constantin Alin Dinu (Viitorul Cârcea) și Dumitru Firu (Metropolitan Ișalnița), iar pentru cele două locuri de reprezentanți pentru Liga a V-a s-au înscris în cursă Florin Mugurel Duinea (Progresul Băilești), Ilie Dumitrașcu (Rapid Potmelțu), Cosmin Alin Mirică (ASA Rojiște), Ion Oblează (Voința Raznic) și Nicolae Stârcu (Recolta Măceșu de Jos).
Pentru locul de reprezentant al fotbalului juvenil în Comitetul Executiv sunt doi pretendenți, Mircea Papa, de la Șoimii Știința Craiova, precum Paul Răducan, managerul Academiei „Gică Popescu“.
Marian Pălărie,
la mâna membrilor afiliați

Un caz special îl constituie Marian Pălărie, care și-a depus dosarul pentru postul de reprezentant al fotbalului feminin în Comitetul Executiv, însă AJF Dolj nu a avut și nici nu are o competiție. „Decizia în cazul lui Marian Pălărie va fi luată de membrii afiliați în cadrul Adunării Generale din 26 noiembrie“, a explicat secretarul AJF Dolj, Aurel Barbu, pentru GdS.
„Membrii Comitetului Executiv se vor întruni mâine seară (astăzi – n.r.) și vor valida dosarele“, a subliniat Aurel Barbu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS