21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Ivan ratează meciul cu Astra

Andrei Ivan ratează meciul cu Astra

Andrei Ivan s-a întors accidentat de la națională (foto: Alexandru Vîrtosu)
Andrei Ivan s-a întors accidentat de la națională (foto: Alexandru Vîrtosu)

Atacantul formați­­­­ei CS Universitatea Cra­­­­­­­­­io­va, Andrei ­I­­­van, nu a încheiat cu bine ul­­­­­­­­­­­­­ti­­­ma experiență de la echipa na­­­­­țională a României. Ivan, u­nul dintre principalii mar­­­­­­ca­­tori ai trupei lui Gigi Mul­­țes­cu, a suferit o entorsă de gra­­dul doi la unul dintre an­tre­­namentele lui Christoph Daum și nu a mai fost luat în lot pentru amicalul de astăzi, de la ora 18.00 (Dolce Sport), din Rusia, urmând să absen­te­­ze de pe teren aproximativ două săptămâni.
„Am suferit o entorsă de gradul doi și nu voi juca împotriva Astrei Giurgiu. Am băgat o alunecare și mi-am prins piciorul sub mine, mi s-au întins ligamentele foarte tare. O să revin în două săptămâni. Voi putea să joc în meciul cu ACS Poli Timișoara. Asta este situația“, a explicat Andrei Ivan, pentru GdS.
Elevii lui Gigi Mulțescu și-au reluat ieri după-amiază pregătirea în vederea duelului cu Astra, programat duminică, de la ora 17.30, pe stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin. Pâ­nă sâmbătă, inclusiv, craiovenii au în program câte o ședință de antrenament ce se va desfășura în partea a doua a zilei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS