16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii craioveni au coborât pe locul șase

Voleibaliștii craioveni au coborât pe locul șase

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova, campioana României, a suferit miercuri seară al doilea eşec în noul sezon din Divizia A1. Laurențiu Lică şi colegii săi au fost învinşi, în deplasare, de nou-promovata Steaua Bucureşti, cu scorul de 3-1 (30-32, 25-18, 25-22, 25-19), în etapa a cincea, și au coborât pe locul șase în clasament.
Doi dintre jucătorii de națională ai Craiovei, Cristian Bartha și Bogdan Ene, au spus ieri că înfrângerea le-a lăsat un gust amar și că ei și colegii lor trebuie să-și ia revanșa mâine, când vor primi vizita unei alte formații din prima parte a clasamentului, Banatul Caransebeș (locul șapte), de la ora 16.00. „Înfrângerea de la Steaua ne-a lăsat un gust amar. Am întâlnit o echipă foarte puternică, foarte bine aranjată tactic, și asta ne-a pus mari probleme. Cred că puteam să facem mai mult fiecare și să jucăm un pic mai mult în echipă. Asta se vede și pe teren. Față de anul trecut, încă nu suntem o echipă omogenă. Avem individualități, potențial, trebuie să lucrăm la omogenitate foarte mult. Sper ca în meciul următor, cu Banatul Caransebeș, să învățăm din greșelile pe care le-am făcut la Steaua și să câștigăm“, a declarat Bartha.
Ene: Trebuie să obținem trei puncte cu Banatul Caransebeș

Colegul său, Bogdan Ene, l-a completat, spunând că steliștilor le-a mers foarte bine serviciul. „A fost o seară tristă pentru noi. Steaua a făcut investiții mari, a adus jucători de calitate. Au fost momente în care la noi s-a simțit lipsa jocurilor împreună, dar asta nu este o scuză pentru evoluția noastră. Steliștii au forțat serviciul, pentru că era singura lor șansă să ne pună probleme, și așa s-a întâmplat, pentru că nu am mai putut să construim. Anul acesta sunt meciuri imprevizibile, nu se știe câștigătorul dinainte. Nivelul a crescut, trebuie să ținem pasul. Și meciul cu Caransebeș este dificil, dar trebuie să profităm de terenul propriu și să obținem trei puncte, foarte importante în clasament“, a menționat Ene.
Tot miercuri, voleibalistele de la SCM-U Craiova au fost depăşite, pe teren propriu, de campioana Volei Alba Blaj, cu 3-0 (25-21, 25-21, 25-14), în etapa a cincea din Divizia A1. Oltencele ocupă ultimul loc în clasament, fără nici un punct, iar mâine vor juca în deplasare cu CSM Lugoj (18.30).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS