24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJerry Gane acuză arbitrajul de la Afumați

Jerry Gane acuză arbitrajul de la Afumați

Formația CSM Vâlcea nu s-a ales cu nici un punct în meciul disputat duminică, în deplasare, cu CS Afumați, din cadrul etapei a 14-a a Ligii a II-a. Oltenii au pierdut cu 3-1 disputa, golurile fiind marcate de Ștefan Vasile (‘8, ‘86) și Balgiu (‘32), pentru gazde, respectiv Ceapă (83), pentru trupa lui Jerry Gane, care a încheiat meciul și în inferioritate numerică, după ce Pârvulescu a fost eliminat, al doilea galben încasându-l ușor, a încercat o foarfecă și a lovit un adversar (‘78).
CS Afumaţi: Obretin – Robicek, Buzea, R. Patriche, Al. Gheorghe – Ad. Popa (‘66, Petculescu), V. Olariu, Balgiu (‘77, Pivniceru), Şt. Vasile – Vl. Tudorache (‘73, V. Costache), M. Vlada. Antrenor: Vasile Neagu.
CSM Vâlcea: Căbuz – Samson, C. Pîrvulescu, Cr. Munteanu, I. Neag – Ceapă, C. Cristea, D. Dumitraşcu, S. Drăghici (‘65, D. Stana) – B. Geantă, M. Dina (‘26, Ad. Cârstea). Antrenor: Ionel Gane.
Au arbitrat: Bogdan Ionuţ Anghelinei – Joszef Peter, Cristian Voicu.
Antrenorul „viperelor“, Jerry Gane, a acuzat arbitrajul, considerând că le-a permis gazdelor jocul dur, Vâlcea terminând meciul cu doi accidentaţi: Mihai Dina și Stephan Drăghici. „A fost un arbitraj foarte slab, centralul Anghelinei a permis durităţile gazdelor, mai ales în prima jumătate de oră a meciului. Ca urmare a acestui fapt, s-a instalat şi o stare de iritare la jucătorii mei şi a fost un joc tensionat, cu multe cartonaşe. Până acum, eu nu am comentat arbitrajele, dar acum Dina şi Drăghici sunt accidentaţi, iar Dumitraşcu avea buza spartă, fără să se ia vreo sancţiune. Este şi acel teren denivelat de la Afumaţi, pe care nu poţi construi. Altceva este să joci în Zăvoi, pe un teren mare şi bun“, a declarat Jerry Gane, pentru liga2.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS