19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGigi Ciurea: Am obținut trei puncte foarte mari

Gigi Ciurea: Am obținut trei puncte foarte mari

Victoria de vineri cu Flacăra Moreni, scor 1-0 (Fotescu ’54), le-a readus liniștea celor de la CSO Filiași, care se bucură foarte mult pentru „saltul“ de patru locuri din clasament, în prezent doljenii ocupând poziția a noua în Liga a III-a, seria 3.
Antrenorul Gigi Ciurea a admis că punctele au fost obținute foarte greu, dar și-a felicitat elevii pentru modul în care au luptat. „Am obținut trei puncte foarte mari și felicit întreaga echipă. Mă așteptam să fie un meci greu, pentru că Flacăra Moreni este o echipă bună, cu jucători cu experiență și tineri de mare perspectivă. Totuși, noi am stat mai bine în teren, am avut acea determinare pe care mi-o doresc mereu, și a venit și golul pe care ni-l doream cu toții. Știu că oaspeților nu le-a căzut prea bine înfrângerea și au acuzat arbitrajul, dar și noi putem spune că în multe faze centralul ne putea da și nouă lovituri libere. Aceștia sunt arbitrii, să știți, nu greșesc cu rea-intenție. Important este că am câștigat și că urcăm în clasament“, a declarat Gigi Ciurea.

Bogdanovici și Borneci vor mai sus

Mulțumiți s-au arătat și jucătorii Ionuț Bogdanovici și Marian Borneci, care speră să aibă cât mai multe evoluții bune la CSO Filiași, astfel încât să facă pasul la finalul sezonului în eșaloanele superioare. „A fost o victorie obținută cu greu. Flacăra era o echipă neînvinsă și ne bucurăm că i-am provocat primul eșec. Ne-am mobilizat foarte bine și rezultatul s-a văzut. Este important că am câștigat și că am urcat în clasament, asta e tot ce ne doream. Au fost destui nervi pe teren și totul a fost provocat de maniera de arbitraj, pentru că a permis jocul dur al oaspeților. Mă bucur că am evoluții bune meci de meci, că pot să-mi ajut echipa, iar pe viitor voi vedea ce va fi. Îmi doresc să revin la Liga a II-a și poate chiar mai sus“, a comentat Bogdanovici.
„A fost penalti, degeaba vociferează oaspeții. Fundașul lor m-a tras de mână și arbitrul a fost aproape și a văzut. Mă bucur că am obținut acest penalti din care echipa a înscris și a câștigat. Joc constant, muncesc zi de zi și sper să ajung cât mai sus. Trebuie să vină și golul meu, dar important este să-mi ajut echipa să câștige“, a punctat Borneci.
CSO Filiași va evolua în etapa următoare în deplasare, la Voluntari II, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 14.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS