20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportS-a stins din viaţă profesorul Ion Dobriţoiu

S-a stins din viaţă profesorul Ion Dobriţoiu

Ion Dobriţoiu, un mare om de sport al Craiovei
Ion Dobriţoiu, un mare om de sport al Craiovei

Profesorul Ion Dobriţoiu, de numele căruia se leagă multe dintre performanţele sportului craiovean, s-a stins ieri din viaţă, la vârsta de 80 de ani.

Regretatul om de sport, care a contribuit la performanţele echipelor de fotbal şi volei de la clubul Universitatea Craiova, a fost în slujba sportului mai bine de patru decenii, conducător şi antrenor.

În memoria sa, la meciul de aseară de volei masculin, dintre SCM-U Craiova şi CSM Bucureşti, s-a ţinut un moment de reculegere.

„Chiar dacă în ultimii ani tata stătea numai la pat, urmărea cu atenţie toate meciurile echipei masculine de volei. A iubit mult sportul, voleiul. În vară, când SCM-U a cucerit titlul naţional la volei masculin, antrenorul Dan Pascu a venit şi i-a adus tatălui meu o medalie de aur”, a spus Gabi Dobriţoiu, fiul regretatului Ion Dobriţoiu.

Profesorul Dobriţoiu va fi înmormântat mâine. Slujba religioasă va fi la Biserica Sfântul Gheorghe Nou (strada Păltiniş), acolo unde trupul neînsufleţit al regretatului antrenor este depus la capelă, apoi se va pleca către cimitirul Ungureni, unde îşi va dormi somnul de veci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS