14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii vor și ei pe Dinamo la picioare

Gorjenii vor și ei pe Dinamo la picioare

Pandurii Târgu Jiu a studiat victoria Craiovei în fața lui Dinamo și trebuie să pună în aplicare „rețeta“ alb-albaștrilor în partida de sâmbătă, de la ora 20.30, din Capitală, din runda a 13-a a Ligii I. Deși sunt copleșiți de problemele financiare, pandurii lui Petre Grigoraș sunt deciși să facă un meci bun și să obțină un rezultat pe măsură, astfel încât să-și păstreze locul din clasament.
„Am bătut Botoşaniul, o echipă bună. Acum o să mergem să facem un meci bun cu Dinamo. Sperăm să câştigăm şi acolo“, a spus Herea, completat de căpitanul Lucian Sânmărtean: „Vine meciul cu Dinamo, meci important de campionat pe care îl tratăm serios. Vrem să ne impunem, chiar dacă jucăm în deplasare“.
„Ne-ar avantaja să rămânem pe poziţia aceasta (locul 5 – n.r.), mai avem o etapă din tur, chiar împotriva lui Dinamo. Am fost şi naşii dinamoviştilor, am fost şi fini, la un moment dat, anul trecut. Să vedem cum stăm, anul acesta. E un raport de forţe sensibil egal.“, a precizat președintele Narcis Răducan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS