21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPodariul ține bine de „lanternă“

Podariul ține bine de „lanternă“

Dănuţ Stancu (în alb) şi colegii săi au început bine meciul cu Roşiori şi l-au terminat prost (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dănuţ Stancu (în alb) şi colegii săi au început bine meciul cu Roşiori şi l-au terminat prost (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația ACS Podari a pierdut, scor 1-3, partida disputată miercuri, pe teren propriu, în compania echipei Sporting Roșiori, contând pentru etapa a 8-a din Liga a III-a, seria 3. Doljenii au deschis scorul rapid, prin Aria, care a pătruns în careu și a șutat pe sub portar (‘5, 1-0), iar oaspeții au replicat prin Floricel (’30, 1-1), Pâslaru (’44, 1-2) și Vâlcică (’57, 1-3).
ACS Podari: Mecea – Ciocârlă, Sârmon, Avram, Ciocioană – D. Stancu (’61, Dragomir) – D. Preda, Velica (’58, Miculaiciuc; ’81, Bozgan), Dumangiu (’46, Fieraru), Aria – G. Neacșu. Antrenor: Victor Naicu.
Sporting Roșiori: Munteanu – Voicu, Floricel (’40, Sitaru), D. Neacșu, Pâslaru – Moșteanu, Ivănică (’58, Urâtu) – Lățea, Vâlcică, Cercel (’68, Ștefănescu) – Călin (’79, Ciubuc). Antrenor: Cristian Negru.
Cartonașe galbene: Aria / Ivănică.
Au arbitrat: Nicolae Breoi – Midvichi Alexandru, Şerban State.

Naicu, dezamăgit de juniorii săi

La finalul întâlnirii, antrenorul doljenilor, Victor Naicu, s-a arătat dezamăgit de evoluția elevilor săi, în special a juniorilor, și a mărturisit că abia așteaptă campania de transferuri din iarnă, sperând să completeze lotul cu fotbaliști valoroși.
„Am început bine jocul, Aria a dat gol foarte rapid și totul curgea în direcția bună, însă, din păcate, la acest nivel juniorii fac diferența. În cazul nostru a fost un ajutor pentru adversari. Am greșit două mingi simple, două pase la mijlocul terenului, ne-am prins desfăcuți pe faza de construcție, am plecat pe contraatac și am șutat de două ori de la distanță, ambele fiind goluri. Am încercat să ne revenim și să ne redresăm în partea secundă, însă am încasat și golul trei foarte ușor, pe o minge respinsă greșit, după un șut slab, la care portarul nostru, din păcate, a reacționat greu. Ăștia sunt jucătorii pe care îi am la dispoziție și până în iarnă încerc să merg mai departe cu ei și să vedem ce putem face până atunci. Îmi doresc cât mai mulți jucători valoroși, dar să vedem ce putem să cooptăm, să vedem ce fotbaliști putem găsi liberi. Eu am încredere în actualul lot, dar trebuie să-și revină. Jucătorii trebuie să-și dea seama de situația în care se află și să arate atitudinea pe care au avut-o cei de la Roșiori astăzi (miercuri – n.r.)“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
„Nervozitatea a fost și ea prezentă la acest meci și vine de la neputință. Mă bucur că nu am mai luat cartonașe roșii, pentru că am fost la limită cu jucători care au avut cartonaș galben și tot protestau, n-am reușit să-i liniștesc. Nici nu știu exact ce trebuie să fac astfel încât să redresăm foarte rapid situația, să începem să luăm puncte. Nu avem timp de respiro, sâmbătă (mâine – n.r.) jucăm la Moreni, cu Flacăra, și sper să reușim să schimbăm ceva din mers. Întâlnim o echipă foarte bună, Flacăra, dovadă fiind locul doi ocupat în momentul de față, dar nici un meci nu este jucat dinainte și o să ne agățăm de orice balon ca să obținem maximum posibil“, a completat tehnicianul echipei ACS Podari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS