12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi cu nervi și fără gol pe „Chimia“

Derbi cu nervi și fără gol pe „Chimia“

Foto: Alexandru Vîrtosu
Foto: Alexandru Vîrtosu

CSO Filiași și ACS Podari au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată vineri, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, contând pentru etapa a 7-a din Liga a III-a, seria 3. Jocul a fost foarte încins, iar o fază extrem de controversată s-a petrecut în minutul 48, când Bălașa a reluat de la doi metri o centrare de pe dreapta, iar Mecea a prins mingea pe linia porții în opinia „centralului“, gazdele solicitând gol.
Filiași: Mogoșanu – Calu, Bălașa, Lupu (’61, Istudor), Crușoveanu – Borhot, Bogdanovici (’86, Pârvuică) – Borneci, Duriță (’46, Georgescu), Tănase (’71, Obeanu) – Fotescu. Antrenor: Gigi Ciurea.
Podari: Mecea – Ciocârlă, Lică, Avram, Ciocioană – Dumangiu – Fieraru, Miculaiciuc, Preda (’86, Stancu), Aria (’84, Raicea) – Bălan (’75, G. Neacșu). Antrenor: Victor Naicu.
Cartonașe galbene: Borneci (2), Tănase, Fotescu, Bogdanovici, Lascu / Fieraru, Avram, Bălan, Ciocârlă.
Cartonaș roșu: Borneci ’33.
Au arbitrat: C: Trandafir – D. Radu, M. Istrate.
„Cu toate că am avut ocazii mai multe și am jucat și în zece oameni, am fost echipa mai bună. Echipa din Podari are jucători buni, care au evoluat și la nivel mai mare, dar i-am ținut piept fără probleme și s-a terminat 0-0. Păcat că nu s-a înscris. Am tot avut probleme cu arbitrajul, dar nu știm ce să facem“, a declarat antrenorul filieșenilor, Gigi Ciurea.
„A fost un joc mai bun decât ultimul pe care l-am susținut. Băieții au avut altă atitudine și consider că și până să fie eliminat jucătorul echipei adverse am controlat jocul și am avut ocazii mai clare, dar, din păcate, nu am marcat. Este un punct de plecare de care ne agățăm și încercăm să strângem alte puncte în continuare, pentru că locul pe care ne aflăm nu ne onorează“, a menționat tehnicianul podărenilor, Victor Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS