19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliași și Podari luptă pentru un loc mai bun

Filiași și Podari luptă pentru un loc mai bun

Formațiile doljene CSO Filiași și ACS Podari se întâlnesc astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, într-un meci contând pentru etapa a 7-a din Liga a III-a, seria 3. Punctele puse în joc și imaginea constituie motive suficient de puternice pentru ca prietenia dintre jucătorii și conducătorii celor două combatante să rămână undeva la poarta stadionului.
Președintele filieșenilor, Florin Spânu, este puțin îngrijorat din pricina absențelor importante din lot, dar le-a fixat jucătorilor săi un obiectiv îndrăzneț pentru următoarele trei confruntări.
„Urmează trei jocuri foarte dificile, cu ACS Podari mâine (astăzi – n.r.), miercuri cu CSU II Craiova și sâmbătă, la Roșiori, dar mă gândesc să obținem toate cele nouă puncte, ca să ajungem în prima parte a clasamentului. Sunt convins că jucătorii vor da totul și ne vor face fericiți. ACS Podari este o echipă bună, îi respect jucătorii și conducerea, dar în momentul de față cred că suntem cu doi pași în fața lor vizavi de joc, de tot ceea ce înseamnă pregătirea echipei și omogenitate. Faptul că au pierdut cu 6-0 la CSU II îi va mobiliza însă mai mult pe podăreni, vor veni mult mai motivați, cu dorință mult mai mare de a arăta tuturor că valoarea lor nu este cea din jocul de pe Extensiv de săptămâna trecută. Sunt un pic dezamăgit, pentru că avem jucători de valoare care sunt accidentați, Neacșu, Orban și Căle, și chiar sunt probleme în defensivă. Sunt sigur că juniorii noștri vor încerca să facă un joc foarte bun și că ne vor ajuta să ne atingem obiectivele“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

Naicu: Ne dorim să câștigăm

Ajunsă pe ultimul loc și rănită în orgoliu după 0-6 pe „Extensiv“, cu CS Universitatea II Craiova, ACS Podari se deplasează la Ișalnița cu gândul de a câștiga în fața Filiașiului și de a se reabilita în fața propriilor susținători, fapt punctat de noul antrenor, Victor Naicu.
„Încercăm să schimbăm cât mai repede imaginea pe care am lăsat-o pe «Extensiv» săptămâna trecută. Sunt total nemulțumit de ce am găsit, de ce am văzut în jocul cu CS Universitatea II Craiova, și trebuie să îmbunătățim lucrurile din mers, să eliminăm problemele rând pe rând. Am văzut o atitudine bună a băieților săptămâna asta, s-au pregătit altfel, au fost mai responsabili, și mie îmi dau încredere că vom face un joc bun. Ar fi bun și un rezultat de egalitate, dar în situația în care suntem noi acum ne dorim să câștigăm. Avem doi jucători cu probleme medicale, Chircan și Velica, și să vedem dacă o să-i recuperăm până la ora jocului“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS