22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbiul Craiova - Dinamo se joacă la Severin

Derbiul Craiova – Dinamo se joacă la Severin

Suporterii craioveni trebuie să se deplaseze la Severin pentru a-și susține favoriții în derbiul cu Dinamo (foto: Alexandru Vîrtosu)
Suporterii craioveni trebuie să se deplaseze la Severin pentru a-și susține favoriții în derbiul cu Dinamo (foto: Alexandru Vîrtosu)

Oficialii CS Universitatea Craiova au emis ieri un comunicat de presă în care anunță că nu au reușit să rezolve problema instalării unei nocturne mobile pe arena „Extensiv“ și, astfel, derbiul cu Dinamo, programat luni, de la ora 20.30, din cadrul etapei a 12-a, se va disputa pe stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin.
„Luni, toate drumurile oltenilor duc la Severin. (…) Toate eforturile noastre s-au izbit de imposibilitatea de a oferi garanția sută la sută că meciul se va desfășura pe «Extensiv», în condiții optime, la lumina reflectoarelor. În această situație, cum CS Universitatea este echipa unei întregi regiuni, am considerat că singura variantă viabilă pentru buna desfășurare a derbiului CS Universitatea – Dinamo este stadionul «Municipal» din Drobeta Turnu Severin. Totodată, anunțăm suporterii că în urma negocierilor cu deținătorii de drepturi TV, s-a decis că în acest an calendaristic un singur meci se va mai juca în nocturnă. Până atunci, vom continua eforturile pentru ca, din punct de vedere tehnic, acel joc să se dispute în Bănie. Clubul nostru asigură posesorii de abonamente că va întreprinde toate demersurile pentru a le facilita vizionarea jocului pe stadion“, se menționează în comunicatul postat pe csuc.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS