12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCiurea așteaptă un cadou frumos de la jucătorii săi

Ciurea așteaptă un cadou frumos de la jucătorii săi

Gigi Ciurea mizează pe o victorie a elevilor săi în derbiul Doljului cu ACS Podari (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Gigi Ciurea mizează pe o victorie a elevilor săi în derbiul Doljului cu ACS Podari (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Fostul mare fotbalist al Universității Craiova, Gigi Ciurea, a împlinit astăzi 54 de ani. În prezent antrenor al formației CSO Filiași, Ciurea așteaptă drept cadou din partea elevilor săi o victorie în partida cu ACS Podari, programată vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița, din cadrul etapei a 7-a din Liga a III-a, seria 3.
„O victorie vineri, cu ACS Podari, ar fi un cadou foarte frumos din partea băieților. Este un meci important pentru ambele echipe, dar eu am încredere în elevii mei că ne vom impune, așa cum s-a întâmplat și în Cupa României. Am făcut un joc bun și cu Vâlcea în Cupă, și cu Alexandria în campionat, dar am pierdut nemeritat. La Alexandria am luat golul doi dintr-un ofside evident, iar maniera de arbitraj a fost pro gazde. Din păcate, pentru meciul cu Podari avem ceva probleme de lot: Neacșu și Căle au întindere, iar Orban are contractură. Sper ca până la ora jocului să mai recuperăm din ei, deși e destul de greu”, a declarat tehnicianul Filiașiului.

Gigi Ciurea are 161 de meciuri jucate în tricoul Universiății Craiova, pentru care a marcat de 45 de ori. 13 dintre goluri au fost realizate în campionatul 1990-1991, când gruparea fanion a Olteniei a realizat eventul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS