12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapură: E mincinos rezultatul de la Bradu

Papură: E mincinos rezultatul de la Bradu

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a pierdut categoric, scor 0-4, partida disputată vineri, în deplasare, în compania formaţiei Atletic Bradu, contând pentru etapa a 5-a din Liga I. Golurile argeşenilor au fost marcate de Marcu (’8), Jenaru (’73), Golban (’81) şi Păun (’84).
Antrenorul Corneliu Papură (foto) a mizat pe: Vlad – Lăzărescu, Ciocoteală, Hreniuc, Ionescu – Dinu, Cioinac, Buzan – Burlacu, Al. Popescu, Marcu. Au mai jucat: Bârzan, V. Constantin, Ţoiu.
Contactat de GdS, Corneliu Papură a afirmat că rezultatul nu reflectă cele petrecute pe terenul de joc: „Am dominat jocul de la Bradu, dar ne-au prins pe contre. Pe final ne-am descoperit și au profitat de greșelile individuale. Am ratat la 1-0 prin Hreniuc cu poarta goală, Dinu a avut și el o ocazie bună, ar fi trebuit să primim și un penalti, dar nu s-a dat. E mincinos rezultatul de la Bradu. Dacă ne băteau cu 4-0 la capătul unui joc în care să ne domine, le strângeam mâna și le spuneam că sunt mai buni, dar nu a fost cazul. Sunt copii, și-au pierdut concentrarea“.
În runda următoare, CS Universitatea II Craiova va primi vizita formaţiei ACS Podari, meciul fiind programat vineri, de la ora 15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS