16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO a umilit Steaua II

CSO a umilit Steaua II

Filieşenii (în roșu) au asediat poarta steliștilor în prima repriză (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Filieşenii (în roșu) au asediat poarta steliștilor în prima repriză (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Formaţia CSO Filiaşi a reuşit vineri o victorie importantă, prima din acest campionat al Ligii a III-a, seria 3, în faţa echipei secunde a clubului Steaua, la capătul unei prestaţii excelente. A fost 4-2 (3-0) pentru doljeni, care au înscris prin Neacşu (’9 – penalti), Fotescu (’30, ’45) şi Duriţă (’59), replica oaspeţilor venind prin Mihalcea (’69 – penalti) şi Vlad (’72).
CSO Filiaşi: Mogoşanu – Calu, Bălaşa, Lupu, Neacşu – Borhot, Bogdanovici (’80, Căle) – Obeanu, Duriţă (’73, Cruşoveanu), Borneci (’86, Papa) – Fotescu (’90+1, Zamfir). Antrenor: Gigi Ciurea.
Steaua II: Poiană – Popescu, Raiciu (’60, Nicola), Dinu, Simion, Bota, Chitoşcă (’60, Vlad), Enceanu, Vâlceanu, Mihalcea, Mario (’46, Onţel). Antrenor: Ion Toma.
Cartonaşe galbene: Neacşu, Borhot, Fotescu / Raiciu, Bota, Onţel.
Au arbitrat: Mihai Amorăriţei – Octavian Ciorescu, Mircea Rusu.
Observatori: Cristina Babadac, Ionuţ Cusca.

A crescut optimismul

După joc, filieșenii au afirmat la unison că rezultatul nu trebuie să surprindă, pentru că jocul echipei a fost de calitate.
„Am făcut un meci foarte bun, am dominat, ne-am creat foarte multe ocazii, dar am și înscris. E prima victorie, avem un moral bun și sper să continuăm să creștem de la joc la joc“, a declarat antrenorul Gigi Ciurea.
„Mă bucur mult că am înscris și că mi-am ajutat echipa. Sigur că credeam într-o victorie, trebuia să vină. Că a fost și categorică, nu poate decât să ne încânte“, a comentat atacantul Alex Fotescu.
„Nu mă surprinde deloc rezultatul, pentru că am fost mult mai buni decât ei. Prima repriză a fost extraordinară, ne-a ieșit aproape totul, iar în partea a doua au ieșit ei mai mult la joc, însă nu i-am taxat pe contraatac, deși ne-am creat ocazii“, a comentat căpitanul Nicușor Neacșu.
CSO Filiași schimbă frontul în această săptămână, urmând să evolueze în turul cinci al Cupei României în compania celor de la CSM Vâlcea. Meciul este programat joi, de la ora 14.30, pe stadionul „Chimia“, iar doljenii cred că pot produce surpriza.
„E clar că Vâlcea, care are jucători de calitate, cum este Florin Costea, pornește ca favorită, dar pe teren lucrurile pot sta altfel. Ne vom juca șansa și ar fi ceva extraordinar să ne calificăm în faza următoare“, a comentat Gigi Ciurea.
„Putem să o eliminăm pe Vâlcea și după sper să jucăm cu o echipă din Liga I. Cu Steaua ar fi cel mai bine, că tot ne-am încălzit acum cu echipa a doua a lor“, a menționat Nicușor Neacșu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS