10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIvan, impresionat de forța naționalei

Ivan, impresionat de forța naționalei

Ivan cu Spania

Atacantul formației CS Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a cochetat în ultimele șapte zile atât cu naționala mare a României, cât și cu cea de tineret, evoluând în trei meciuri sub tricolor. Fotbalistul de 19 ani s-a declarat flatat de șansa oferită de a juca împotriva Lituaniei și Spaniei și speră să nu-l fi dezamăgit pe selecționerul Anghel Iordănescu, punctând că privește optimist CE din Franța (10 iunie – 10 iulie).
„Convocările sub tricolor sunt, vă dați seama, o onoare pentru mine. În aceste meciuri internaționale ai în față jucători de valoare și capeți multă experiență. Sper că nu l-am dezamăgit pe domnul Anghel Iordănescu pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. În special contra Spaniei am avut emoții când am fost introdus pe teren. Pulsul mărit, știți cum este. Treptat am intrat în joc și am încercat să mă achit de sarcinile care mi-au fost trasate. Nu mi-a fost teamă de valoarea jucătorilor adverși, îi respect. Sunt convins că naționala României poate face o figură frumoasă la Euro. Sincer vă spun, se simte în vestiar că suntem capabili de o mare performanță în această vară. Pe «Cluj Arena», suporterii ne-au dat forță să jucăm de la egal la egal cu campioana Europei. Abia aștept să joc sub tricolor pe noul «Ion Oblemenco», așa cum a declarat domnul Răzvan Burleanu, președintele FRF. Sunt 100% convins că suporterii craioveni ne vor purta spre victorie indiferent de adversarul pe care-l vom avea în față“, a declarat Andrei Ivan, pentru site-ul oficial al CS Universitatea Craiova.
Andrei Ivan a revenit în Bănie marți noapte, imediat după meciul echipei de tineret cu Țara Galilor U21, iar ieri-dimineață s-a pregătit normal, ceea ce înseamnă că Daniel Mogoșanu îl poate introduce încă din primul minut cu FC Botoșani, în partida de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS