10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMateiu n-ar zice nu Stelei

Mateiu n-ar zice nu Stelei

_DSC0012

Unul dintre cei mai buni și constanți jucători ai echipei CS Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu (foto), a intrat în atenția lui Laurențiu Reghecampf, care, deși nu a spus-o răspicat în public, l-ar vrea la Steaua începând din această iarnă. Mijlocașul brașovean, care mai are contract cu gruparea din Bănie până în vara lui 2017, existând și o opțiune de prelungire pe încă două sezoane, a afirmat că nu știe de nici o ofertă, dar că nu ar zice nu Stelei. Pentru ca afacerea să aibă loc, Gigi Becali ar trebui să achite Craiovei pentru Mateiu suma de 1,5 milioane de euro.
„Nu m-a sunat nimeni de la Steaua, nici de la conducerea mea nu ştiu nimic, doar am văzut în presă. Mă bucur foarte mult dacă este adevărat că mă vrea Steaua. Mă gândesc doar la Craiova în prezent. Ce o fi, o fi. Îmi doresc să fiu sănătos, asta e cel mai important“, a afirmat Alexandru Mateiu, la Digi Sport.
Fotbalistul de 26 de ani a bifat 1.963 de minute în tricoul CS Universitatea Craiova în decursul acestui sezon și a reușit un singur gol, în meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu. Cota de piață a lui Alexandru Mateiu este de 900.000 de euro.
Steaua ar mai fi interesată și de jucătorii Nicușor Bancu și Andrei Ivan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS