13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEdi Iordănescu le mulțumește suporterilor pentru susținere

Edi Iordănescu le mulțumește suporterilor pentru susținere

EDI Iordanescu

Antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu (foto), le-a mulţumit suporterilor gorjeni pentru susținere, punctând că și jucătorii săi au transpirat din greu ca să-i facă mândri.
„Mulţumesc din suflet suporterilor noştri care ne-au fost alături pe toată durata acestui campionat, indiferent că au reuşit să vină la meciurile noastre de la Severin în mod constant, ocazional sau că au fost cu sufletul lângă noi chiar dacă distanţa i-a ţinut departe. Sper că le-am oferit suporterilor şi multe clipe frumoase, de bucurie. Sunt sigur că, dacă aveam puţină şansă, puteam ajunge şi mai sus. Însă, ţinând cont de context, de conjunctură, de faptul că am construit din mers o echipă nouă, care nu are o casă a ei şi care e departe de cei care o iubesc, trebuie să ne bucurăm cu toţii pentru ce am realizat!“, a declarat tehnicianul formației oltene.
„Băieţii au dat mereu tot ce au avut mai bun pentru ca Pandurii să fie în fruntea fotbalului românesc, să facă suporterii fericiţi şi cinste oraşului, şi se pare că în mare măsură le-a reuşit. Obiectivul viitor al echipei trebuie stabilit de către conducere, însă, cred cu tărie că, dacă Pandurii nu îşi va pierde din calitate şi va reuşi să se mai completeze lotul cu trei-patru jucători, atunci acest parcurs poate fi şi mai bun din primăvară. Trebuie să ne dorim mai mult şi doar aşa ne putem găsi motivaţie pentru a ne putea pregăti zi de zi şi pentru a lupta la jocuri. Îmi doresc performanţă şi sper să reuşesc să fiu alături de băieţi până la finalul acestui drum pe care am plecat acum un an, iar în vara viitoare Pandurii să fie oficial din nou în Europa! Sărbători fericite, sănătate tuturor şi hai, Pandurii!“, a completat Edi Iordănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS