12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBuceschi: Norvegia a câştigat din pură întâmplare

Buceschi: Norvegia a câştigat din pură întâmplare

România va juca finala mică la Campionatul Mondial de handbal feminin, după ce a pierdut aseară cu 35-33 în faţa Norvegiei, la capătul unui meci absolut fabulos, care a avut nevoie şi de 10 minute de prelungiri. Naţionala va juca duminică pentru medalia de bronz cu Polonia, la ora 15.45, iar în martie 2016 la turneul preolimpic.

Antrenorul secund al României, Costică Buceschi, a susţinut la finalul partidei, la Dolce Sport, că în finala mare s-a calificat echipa care nu a meritat.  ”Noi am tras un semnal de alarmă încă de dimineaţă, când am văzut cine ne arbitrează. Fetele au spus acum după meci că puteau juca şi până mâine dimineaţă şi tot nu câştigau. Norvegia a câştigat din pură întâmplare, nu cred că a fost peste noi”a precizat Costică Buceschi.

Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, este foarte mulţumit de evoluţia României la acest Campionat Mondial.

„Am un singur cuvânt legat de această echipă – RESPECT! – pentru echipă, pentru staf, pentru abordare şi pentru luptă. Suntem o putere a handbalului mondial în acest moment”, a exclamat Alexandru Dedu, într-o intervenţie telefonică pentru Dolce Sport.

„Sper din suflet să câştigăm meciul pentru bronz – dar pentru mine, medalia de duminică va fi de aur”, le-a transmis Dedu jucătoarelor şi fanilor naţionalelor de handbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS