16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea îl susține pe Săndoi

Badea îl susține pe Săndoi

_DSC0020

Directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, a comentat ieri ultimele evenimente petrecute la echipa de fotbal, considerând că ar fi fost o mare greșeală ca finanțatorii și conducătorii grupării să-l fi demis pe antrenorul Emil Săndoi, care a primit un ultimatum, să câștige cu CSMS Iași. „Samuraiul“ a insinuat că nu la tehnician este problema, ci la jucători, pentru că nu au în sânge spiritul de luptă al oltenilor, punctând că suporterii mai au ceva de așteptat până să vadă în componența CSU fotbaliști craioveni, pentru că aceştia nu au depășit pragul junioratului.
„Cred că era o prostie să schimbi antrenorul cu o etapă înainte de sfârșitul anului. Totodată, nu cred că i se poate imputa lui Emil că nu este un bun profesionist, un bun pedagog. Sunt un susținător al lui Emil Săndoi. Dacă nu avem jucători, măcar antrenori să avem care să fie din regiunea noastră. Altfel, acest proiect nu are suflet. De fapt, acest lucru îi și lipsește. Nu s-a creat în ultimii ani legătura dintre comunitate și această echipă și acest lucru ni se datorează în primul rând nouă, celor care am dat drumul acestui proiect. Va trebui să găsim cât mai repede o legătură între comunitate și echipă pentru că altfel nu respectăm ceea ce ne-am propus: să dăm craiovenilor o echipă cu care ei să se identifice. Va fi echipa craiovenilor când va avea cel puțin trei sau patru jucători autohtoni în componența ei. Va trebui, probabil, să mai așteptăm încă unul, doi sau chiar trei ani până când copiii noștri de la Centrul de juniori vor fi pregătiți pentru a face pasul la prima formație. Pentru moment, sunt încă mici și nepregătiți pentru a da piept cu dificultatea primei divizii“, a declarat Pavel Badea, subliniind că el nu a renunțat la ideea de participare în play-off-ul competiției, deși șansele sunt foarte mici: „Este greu să mai prindem play-off-ul, dar nu imposibil. Cât timp sunt șanse matematice, există și speranță“.

„Acest proiect va continua și cu domnul Rotaru, și fără el“

Întrebat despre situația de la CSU, după ce principalul acționar al echipei de fotbal, Mihai Rotaru, are de lămurit unele probleme cu încălcarea legii, Pavel Badea a afirmat că proiectul început în 2013 va continua indiferent de cum se vor derula lucrurile.
„Nu am vorbit în ultimele zile cu Mihai Rotaru. Cred că acest proiect va continua și cu domnul Rotaru, și fără el. Acest proiect este asimilat de către comunitate, este dorit de către comunitate și el trebuie susținut nu numai de un om, ci de comunitate. Această echipă a fost puternică atunci când i-a aparținut comunității, când i-a reprezentat pe craioveni. Ne dorim ca această echipă, chiar dacă este pornită de puțin timp, să-i reprezinte pe craioveni și comunitatea în sine, pentru că pentru ei joacă“, a menționat Pavel Badea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS