10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Daniel Isăilă: Sunt mulţi jucători pe care îi urmărim pentru Euro

Fotbal – Daniel Isăilă: Sunt mulţi jucători pe care îi urmărim pentru Euro

Antrenorul secund al echipei României, Daniel Isăilă, a declarat, astăzi, la Casa Fotbalului, că staff-ul tehnic al naţionalei urmăreşte mulţi jucători selecţionabili pentru Campionatul European din Franţa, dar a precizat că o primă cerinţă ar fi ca aceştia să evolueze constant bine.

„E o grupă echilibrată, ca şi celelalte. Ne bucurăm că suntem acolo, asta trebuie să fie în gândul nostru şi aşteptăm cu nerăbdare acest turneu final. E o onoare să jucăm în primul meci, ne mândrim că putem să jucăm un astfel de meci. Trebuie să privim cu entuziasm în faţă. Sunt foarte mulţi jucători pe care îi urmărim. Important este ca toţi jucătorii să aibă echipe, să joace constant bine. Să fie la debutul Campionatului European în cea mai bună formă. Cu siguranţă se vor vinde toate cele 15.000 de bilete de la meciul de debut pentru că interesul este foarte mare, numai eu ştiu câte telefoane am primit”, a spus Isăilă.
Tehnicianul s-a arătat încântat de faptul că fostul antrenor al Stelei, Constantin Gâlcă va activa în Primera Division, la Espanyol Barcelona: „Mă bucur pentru Gâlcă, e un pas important în cariera lui. E foarte important că a ajuns acolo, dar ştiţi cum e, e bine să ajungi la un anumit nivel, mai greu e să te menţii. Nu va fi uşor, dar sunt sigur că va reuşi”.
Antrenorii cu licenţă Pro, A şi B au particpat, astăzi, la Casa Fotbalului, la un curs având ca temă „Programarea neurorlingvistică”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS