6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii au scuturat de trei ori plasa Ineului

Filieșenii au scuturat de trei ori plasa Ineului

Fotescu (la minge) a marcat din nou pentru Filiaşi
Fotescu (la minge) a marcat din nou pentru Filiaşi

CSO Filiași a obținut o victorie muncită, frumoasă și meritată în partida disputată vineri, pe stadionul „Chimia“ de la Ișalnița, depășind-o cu 3-2 pe CS Ineu, în etapa a 15-a, ultima din turul campionatului din Liga a III-a, seria 4. Golurile doljenilor au fost marcate de Fotescu (‘14), Bălaşa (‘48) și Obeanu (‘60), replica arădenilor venind prin Clej (‘30) și Filimon (‘58).
Antrenorul Ionel Luță a mizat în această partidă pe următorii jucători: Lascu – Orban, Bălașa, Lupu, Neacșu – Mainerici (‘73, Pârvuică), N. Popescu (‘90, Bălă), Obeanu, Moraru (‘55, Georgescu) – Duriță, Fotescu.
„A fost un meci bun, cu multe ocazii și cu multe emoții. A fost 1-0, apoi a ratat Fotescu singur cu portarul și în loc să fie 2-0 s-a făcut 1-1. În 16 minute s-au dat trei goluri și ca totul să fie palpitant până la final, în ultimul minut oaspeții au marcat, dar s-a semnalizat poziție de ofsaid, de căzusem din picioare. E bine că am câștigat și că suntem în apropierea plutonului de echipe de la mijlocul clasamentului. De remarcat că a intrat pe teren și Lupu, operat de curând la genunchi. Și Bălașa a jucat accidentat, deci s-a pus mult suflet în acest meci și îi felicit pe băieți pentru tot ce au făcut. Acum ne așteaptă o vacanță în care trebuie să reflectăm asupra a ceea ce a fost și să punem la punct planul pentru retur, când trebuie să fim strângători, să adunăm multe puncte“, a declarat președintele CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS