10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U încearcă reabilitarea

SCM-U încearcă reabilitarea

Djurasovic (la minge) şi colegii săi sunt datori publicului craiovean
Djurasovic (la minge) şi colegii săi sunt datori publicului craiovean

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova joacă astăzi (ora 20.45) pe teren propriu în compania nou-promovatei Phoenix Galați, într-un meci din cadrul etapei a 11-a din Liga Națională. Fără victorie în ultimele trei jocuri, Bogdan Popescu și colegii săi încearcă să câștige partida de azi. Gălățenii au cu o victorie mai puțin decât formația din Bănie.
Ieri a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea confruntărilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin.
În urma extragerii s-au stabilit următoarele confruntări din antepenultimul act al competiției: BC Mureș – SCM-U Craiova, BCM U Pitești – U BT Cluj, CSM-CSU Oradea – Steaua CSM EximBank București, Dinamo București – Energia Târgu Jiu. Sferturile de finală se vor desfășura pe 4 și 9 ianuarie 2016. Prima manșă a dublei ce o implică pe Energia Târgu Jiu va trebui, probabil, reprogramată din cauza calendarului pe care această echipă îl are în FIBA Europe Cup. Învingătoarele acestor duble confruntări se vor califica la turneul final al Cupei României. Final Four-ul va cuprinde semifinale și finala, fără a se mai disputa meciul pentru locul 3. Turneul final se va desfășura pe 10-11 aprilie 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS