19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi: Am învins Dinamo, putem bate și Steaua!

Fotbal – Săndoi: Am învins Dinamo, putem bate și Steaua!

Emil Săndoi și Andrei Dumitraș cred într-un rezultat pozitiv contra Stelei (foto: Alexandru Vîrtosu)
Emil Săndoi și Andrei Dumitraș cred într-un rezultat pozitiv contra Stelei (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și fundașul Andrei Dumitraș au prefațat partida cu Steaua București, programată duminică, de la ora 20.30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, contând pentru etapa a 21-a din Liga I.
„Nu va fi deloc un joc ușor cu Steaua, un club obișnuit cu performanțe la nivel înalt. Nu pot spune că este cu noroc sau cu ghinion venirea lui Reghecampf. Este un antrenor care a avut rezultate bune la Steaua, inclusiv în competițiile europene. Îl apreciez, a format un grup puternic, o adevărată familie. De multe ori o schimbare de antrenor produce un șoc la echipă, jucătorii au parte de o altă motivare. Steaua rămâne una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, cu un joc ofensiv și o posesie covârșitoare. Vom încerca să contracarăm această posesie a Stelei, sper să și reușim. Iar cum am învins Dinamo după mulți ani, îmi doresc să câștigăm și în fața Stelei la Pitești. Nu mi-e frică de arbitraj, ci doar de noi, să nu facem greșeli. Și îmi doresc să fim mai inspirați în fața porții adverse, să fim mai responsabili în avanposturi”, a declarat Emil Săndoi.
„Este un joc foarte important pentru noi, nu atât din prisma celor trei puncte, ci ținând cont de rivalitate. Am învins Dinamo, vrem să câștigăm și contra Stelei. Indiferent cine va intra pe teren trebuie să dea totul. O victorie ne-ar da moral și ne-ar bucura suporteriii. Ar mulțumi pe toată lumea“, a subliniat Andrei Dumitraș.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS