8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii au stat bine cu cifrele în meciul cu Poli

Alb-albaștrii au stat bine cu cifrele în meciul cu Poli

Nuno Rocha a fost singurul jucător al Craiovei care a reușit să păcălească defensiva Timișoarei (foto: Alexandru Vîrtosu)
Nuno Rocha a fost singurul jucător al Craiovei care a reușit să păcălească defensiva Timișoarei (foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova nu a înregistrat decât o remiză, scor 1-1 (Nuno Rocha ‘57 / Hernandez ‘42 – penalti), cu ACS Poli Timișoara, în meciul de marți, de pe „Extensiv“, iar antrenorul Emil Săndoi puncta la conferința de presă că doar ghinionul a făcut ca să nu intre în contul echipei sale toate punctele. „Nu sunt mulțumit cu egalul și nici jucătorii nu sunt mulțumiți. Nimeni nu poate fi mulțumit atunci când ai un joc pe care îl domini de o manieră categorică din primul minut și până în ultimul. Dar acest final și această partitură am mai văzut-o până acum și la jocul de acasă cu Pandurii, și cu ASA Târgu Mureș, când, în ciuda terenului foarte-foarte prost, care vedeți că până la urmă nouă ne creează mari probleme, am fost echipa mai bună și am fi meritat victoria. Este adevărat că suferim la finalizare, știm problema asta, dar, în rest, consider că rezultatul este total nedrept“, a spus Săndoi.

Statistica îi dă dreptate lui Săndoi

Statistica îi dă dreptate tehnicianului craiovean, cu mențiunea că jocul în sine nu a fost spectaculos. La capitolul dominare, conform site-ului Flashscore, gruparea din Bănie a avut o posesie a mingii de 61% și doar 39 de procente i-au revenit lui ACS Poli Timișoara. „Leii“ stau bine și la secțiunea „ocazii de gol“, conducând cu 12-4, la „șuturi pe poartă“ a fost 2-2, iar la „șuturi pe lângă poartă“ 10-2. Craiovenii au stat bine la „lovituri libere“, statistica indicând 16-11, la „cornere“ conduc clar, cu 7-2, iar la „ofsaiduri“ a fost 3-2. Faptul că alb-albaștrii au fost mult mai preocupați de gol decât bănățenii o indică și numărul mare de „aruncări de la marginea terenului“, bilanțul fiind de 46 la 21. Al doilea capitol la care a fost egalitate între CSU și Poli a fost la „intervenții portar“, 1-1, iar în ceea ce privește indisciplina, bănățenii conduc atât la cartonașe galbene, 1-4 (Bancu / Melinte – 2, Hernandez, Rufino), cât și la roșii, 0-1 (Melinte ’68).
„Noi ne propunem ca punctele pe care le-am pierdut astăzi (marți – n.r.) să le recuperăm în etapa următoare. Putem să batem pe oricine, inclusiv pe Steaua“, a subliniat Emil Săndoi.
În partida viitoare, CS Universitatea Craiova o va întâlni pe Steaua București, la Pitești, partida fiind programată duminică, de la ora 20.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS