12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (m): CS Universitatea Craiova a obţinut a opta victorie stagională

Handbal (m): CS Universitatea Craiova a obţinut a opta victorie stagională

Craiovenii au sărbătorit o nouă victorie
Craiovenii au sărbătorit o nouă victorie

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova s-a impus astăzi cu scorul de 32-28  (14-12) în partida de pe teren propriu cu CSU CNOT Braşov, din cadrul etapei a 11-a din Divizia A, seria B.

Principalul marcator pentru CS Universitatatea a fost Tudor, cu 11 goluri marcate, urmat de Sabin Constantina (6), Luntraru (4), Zaritchi (4), A. Ion (3), Ianăşi (1), Mitran (1), Mănescu (1), Cărăgui (1). Au mai jucat: Păun, Lupitu, Guşatu.

 

Tudor: De ce nu am termina pe primul loc?

Aceasta a fost a opta victorie stagională pentru handbaliştii olteni pregătitiţi de Costin Dumitrescu şi Cătălin Popescu.

„Toată echipa a jucat extraordinar, iar indicaţiile antrenorilor şi susţinerea spectatorilor ne-au ajutat. Am avut o cădere în minutul 40, dar după time-out ne-am revenit şi am câştigat. Pe final s-au încins un pic spiritele. Până acum am mers bine şi trebuie să batem şi în următoarele două meciuri. De ce nu am termina pe primul loc?”, a spus la finalul partidei principalul marcator din echipa craioveană, Tudor.

CS Universitatea a acumulat 25 de puncte şi a urcat pe locul doi în clasament.

Antrenorul Costin Dumitrescu şi-a felicitat elevii pentru victorie: „A fost un meci de mare luptă, foarte greu, mai ales că avem doi-trei băieţi care nu joacă la potenţial maxim, plus Mănescu, care ne-a ajutat cât a putut, mai ales pe apărare. Este o victorie importantă, mai ales că ne aşteaptă cele mai importante două meciuri ale turului. În minutul 40, după ce am fost egalaţi, am rupt un pic jocul celor de la Braşov prin ridicarea unui jucător om la om, ca să le mai rupem cursivitatea în acţiuni, plus intervenţiile oportune şi foarte bune ale portarului Păun, care ne-au ajutat să ne desprindem la cinci goluri”.

Craiovenii mai au de disputat două partide în 2015: la Satu Mare (duminică, 6 decembrie), apoi acasă cu liderul CSM Făgăraş (duminică, 13 decembrie).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS