Acasă Sport Doar baschetbaliștii joacă în deplasare

Doar baschetbaliștii joacă în deplasare

-

Trei dintre echipele craiovene de sală vor juca în acest sfârșit de săptămână pe teren propriu, în timp ce formația masculină de baschet va avea meci pe teren străin. În Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Valea Vlăicii se vor disputa două partide sâmbătă. De la ora 12.00, handbaliștii de la CS Universitatea Craiova vor primi vizita echipei CSU CNOT Brașov, în etapa a 11-a din Divizia A, seria B. Oltenii au înregistrat duminica trecută prima înfrângere din acest sezon, la Sighișoara (scor 33-29), iar acum își doresc să reînnoade șirul succeselor. Înaintea acestei runde, CS Universitatea ocupa locul trei, cu 22 de puncte, iar cei din Brașov ocupă locul șase, cu 13 puncte. Tot sâmbătă, dar de la ora 17.30, voleibalistele de la SCM-U Craiova vor primi vizita formației CSM Lugoj, în cadrul rundei a noua din Divizia A1. Oltencele nu au mai câștigat din 7 noiembrie, iar în disputa cu lugojencele și-au propus să oprească acasă toate punctele puse în joc. Tot sâmbătă, baschetbaliștii de SCM-U Craiova vor înfrunta, în deplasare, formația U BT Cluj, de la ora 19.00, în etapa a zecea din Liga Națională. Se anunță o partidă de „care pe care“, iar oltenii, care n-au mai câștigat de două runde, au nevoie de o victorie pentru a-și reface moralul. U BT se află pe locul șapte, cu 13 puncte, iar SCM-U ocupă locul patru, cu 14 puncte.
Duminică, voleibaliștii de la SCM-U Craiova vor avea derbi cu ACS VCM Zalău, de la 12.30 (DigiSport), în Polivalenta din Bănie. Cele două formații au încheiat pe podium sezonul trecut, sălăjenii pe doi, iar oltenii pe trei, iar disputa se anunță extrem de interesantă. Voleibaliștii craioveni sunt neînvinși în cele șase etape disputate din Divizia 1, iar zălăuanii au două înfrângeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amnistia fiscală, ultima strigare la ANAF de anulare a accesoriilor

Luni, 16 decembrie, este ultima zi în care persoanele fizice şi firmele mai pot depune cereri la Fisc pentru a beneficia de amnistia fiscală. Datornicii care plătesc datoria principală inclusiv pe 16 decembrie vor beneficia de anularea dobânzilor şi penalităţilor aferente, dacă au cerut acest lucru. Iată câţi datornici au beneficiat de OG nr. 6/2019 în Dolj.