11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal în memoria generalului Răducan

Fotbal în memoria generalului Răducan

Pompierii craioveni nu l-au uitat pe generalul Liviu Răducan și îi vor cinsti memoria jucând fotbal pe teren redus, sport îndrăgit tare de acesta, dovadă și anii petrecuți în funcția de președinte al CS Prometeu. Opt echipe vor lua startul la Memorialul „Liviu Răducan“ – ediția 1, turneul fiind găzduit de baza sportivă „Popeci“ astăzi, între orele 10.00 și 14.00, fiind vorba despre: ISU Oltenia Dolj – Sediul 1, ISU Oltenia Dolj – sediul 2, Detașamentul 1 de Pompieri Craiova, Detașamentul 2 de Pompieri Craiova, Detașamentul de Pompieri Calafat, Secția de Pompieri Craiova, Secția de Pompieri Băilești și Secția de Pompieri Segarcea.
La eveniment vor asista și membrii familiei, iar lovitura de începere o vor da Paul și Bogdan Răducan, adică fratele și fiul lui Liviu Răducan.
„În această perioadă, în urmă cu un an, l-am pierdut dintre noi pe domnul general Liviu Răducan, un om deosebit, care pentru majoritatea dintre noi ne-a fost ca un tată. Știind că iubea fotbalul, am convenit cu mai mulți băieți de la ISU Oltenia să creăm acest memorial, sperând totodată ca turneul să devină o tradiție în rândul nostru, al pompierilor“, a declarat Alin Luță, pentru GdS.
La finanul întrecerii, ocupantele podiumului vor primi cupe și diplome.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS