11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM va înfrunta o fostă câștigătoare de Liga Campionilor

SCM va înfrunta o fostă câștigătoare de Liga Campionilor

Mirela Paşca (stânga) şi Alexandra Andrei Gogoriţă au redevenit colege şi vor încerca să elimine pe Krim din Cupa Cupelor
Mirela Paşca (stânga) şi Alexandra Andrei Gogoriţă au redevenit colege şi vor încerca să elimine pe Krim din Cupa Cupelor

Handbalistele de la SCM Craiova și-au aflat ieri adversara din optimile de finală ale Cupei Cupelor. Elevele Simonei Gogârlă au scăpat de Viborg, dar vor întâlni tot o fostă câștigătoare de Liga Campionilor, Krim Mercator Ljubljana din Slovenia, în dublă manșă. Krim, formație cu un palmares impresionant, a jucat cinci finale de EHF Champions League, a evoluat sezonul acesta în Liga Campionilor, în aceeași grupă cu HCM Baia Mare, dar a fost eliminată, după șase înfrângeri.
SCM Craiova, care participă în premieră în Cupa Cupelor, a eliminat weekendul trecut formația sârbă Radnicki Kragujevac, după două victorii (28-24 și 28-22), meciurile desfășurându-se în Polivalenta din Bănie.

Primul meci dintre SCM și Krim va avea loc pe 9 sau 10 ianuarie, în Polivalenta din Bănie, iar returul este programat la Ljubljana, pe 16 sau 17 ianuarie.

Alexandra Andrei Gogoriță a revenit la SCM

Liga Națională de handbal feminin a intrat în vacanță, iar antrenorii și conducătorii cluburilor poartă discuții cu jucătoare pentru a-și îmbunătăți loturile. SCM Craiova a „repatriat-o“ ieri pe Alexandra Andrei (fostă Gogoriță), care și-a reziliat contractul cu nou-promovata HCM Alba Sebeș. „Gogo“, un inter cu un braț puternic, care aruncă bine, revine la SCM Craiova, clubul unde s-a remarcat și de unde a plecat după un conflict cu antrenoarea de la acea vreme, Carmen Amariei. Ajunsă la 24 de ani, Alexandra și-a dovedit și în acest sezon valoarea. Ea a marcat 98 de goluri pentru Alba Sebeș, fiind pe locul trei în clasamentul marcatoarelor din turul campionatului. De altfel, și la SCM Craiova, handbalista născută în Caracal era principala marcatoare înainte de a se despărți de clubul oltean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS