Acasă Sport Bobocel, dublă campioană balcanică

Bobocel, dublă campioană balcanică

-

DSC_0060

România a cucerit zece medalii, duminică, la Campionatele Balcanice de cros de la Vrbovec (Croația), dintre care două de aur, cinci de argint și trei de bronz. Ancuța Bobocel (foto), de la CS Universitatea Craiova, a devenit dublă campioană balcanică, la invidiual, unde a trecut linia de sosire în 27 de minute și 42 de secunde, dar și cu colegele sale din echipa de senioare, Cristina Negru (locul 3), Cristina Ghiță (9) și gorjeanca Adelina Bălțoi (14). Marius Ionescu, sportiv legitimat la CSM Craiova și CSM Ploiești, a obținut medalie de bronz în cursa individuală, cu timpul de 31 de minute și 39 de secunde și medalie de argint cu echipa, din care au mai făcut parte colegul său de la CSM Craiova, Marius Bușcă și Daniel Betej.
Tot medalii de argint au obținut echipele României de junioare (Gabriela Doroftei, Maria Iftenie, Andreea Pişcu, Paula Constantin), juniori (Dorin Andrei Rusu, Laviniu Chiș, Cătălin Marian, Ionuț Dumitru), cât și la categoria tineret pe echipe, feminin (Mihaela Petrea, Elena Panaet, Alina Băţilă), și masculin (Cătălin Atănasoaei, Andrei Bărbuț, Andrei Motogna, Florin Popescu). Alte două medalii de bronz au câștigat Cristina Negru (senioare) și Dorin Andrei Rusu (juniori).

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevă certată de părinții din Consiliul Școlar al Elevilor

O elevă de la Liceul Teoretic Traian din Constanța care a făcut public un tabel cu banii strânși pentru „fondul școlii“ spune că a fost agresată verbal de către părinții din Consiliul Școlar al Elevilor.