16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ a pierdut în Banat

„Satelitul“ a pierdut în Banat

Echipa a doua a CS Universitatea Craiova s-a întors cu mâna goală din Banat, după ce a pierdut, sâmbătă, cu 1-0, întâlnirea cu liderul seriei a 4-a din Liga a III-a, ASU Poli Timișoara. Durerea staff-ului tehnic oltean este că golul gazdelor, semnat de Vucea, a fost marcat în minutul 90+5.
„Nu meritam să pierdem acest joc la cum au evoluat tinerii noștri. Din păcate, a fost un moment de neatenție și s-a scris istoria. Oricum, copiii au evoluat cu mult curaj, au făcut față presiunii puse de publicul timișorean, au fost peste o mie de suporteri în tribune, și doar ghinionul a făcut să nu plecăm cu un punct, ce l-am fi meritat. În acest meci l-am remarcat pe Laurențiu Popescu, a apărat extraordinar. Din păcate, Gârbiță s-a ales cu cartonaș roșu, al doilea galben fiind luat prostește. L-a ținut pe adversar undeva la 35 de metri. În rest, nu au prea fost greșelile copilărești cu care ne-am obișnuit, ceea ce înseamnă că echipa a mai căpătat experiență“, a declarat managerul Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, Silviu Bogdan, pentru GdS.
CS Universitatea II Craiova a început meciul cu următorul unsprezece: L. Popescu – Ghincea, Hreniuc, Drăghici, Gârbiță, Florea, Ciocoteală, Armășelu, Jurj, Petre, Geanimu. Pe parcurs au mai intrat: Covrtanovic, Lăzărescu și Căle.
După 13 etape disputate, CS Universitatea II Craiova ocupă locul 13 în Liga a III-a, seria 4, cu 11 puncte, iar în runda următoare va primi vizita bănățenilor de la Millenium Giarmata, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 14.00, la Ișalnița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS