14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (m) - Bozo Rudic: Trebuie să câștigăm toate cele șase meciuri până la sfârșitul anului

Handbal (m) – Bozo Rudic: Trebuie să câștigăm toate cele șase meciuri până la sfârșitul anului

Antrenorul echipei de handbal masculin Energia Târgu Jiu, Bozo Rudic, a afirmat că obiectivul grupării oltene este câștigarea celor șase meciuri până la sfârșitul acestui an. „Avem duminică meci cu Vasluiul aici, știm cum joacă ei, pe multă alergare, și ne pregătim. Mergem la victorie meci de meci. Trebuie să câștigăm toate cele șase meciuri până la sfârșitul anului. Acesta este obiectivul nostru”, a declarat tehnicianul gorjenilor, conform Agerpres.

Antrenorul Energiei a mai spus că echipa are nevoie de un jucător care să evolueze în centru, însă șansele unui transfer sunt reduse considerabil în această perioadă. „Nu știu cum vom rezolva problema centrului. Suntem în căutare, dar e greu. Nu se știe nici la federație care e perioada de transfer, dacă se prelungește sau nu se prelungește. Este cam greu acum, pentru că în toată Europa se joacă acum, e greu să găsești un om în noiembrie. Normal, toată lumea caută jucători în decembrie, după 15 decembrie. Vom vedea, ne descurcăm acum cu ce avem. E posibil să fie și un jucător străin. Orice e posibil. Avem acolo nevoie de un jucător care să fie cu Chiruț. (…) Suntem în căutare în acest moment, dar jucăm și cu doi pivoți. Asta e, ne descurcăm și fără Nistor, și fără Mănescu, ambii accidentați. E o situație cam delicată, dar mergem înainte”, a precizat Bozo Rudic.
Partida Energia Târgu Jiu – HC Vaslui, din etapa 14 a Ligii Naționale de Handbal, se va disputa duminică, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS