14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMergea și Bopanna au câștigat grupa A a Turneului Campionilor

Mergea și Bopanna au câștigat grupa A a Turneului Campionilor

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India, nr. 8) a pierdut ieri cu scorul de 4-6, 6-1, 5-10, în faţa cuplului Simone Bolelli/Fabio Fognini (Italia, nr. 5), în penultima partidă a Grupei A a Turneului Campionilor, dar învinşii se califică în semifinale de pe primul loc al grupei. În ultima partidă a Grupei A, disputată după închiderea ediției, americanii Bob şi Mike Bryan au întâlnit echipa Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia, nr. 4), într-un meci pentru stabilirea celei de-a doua echipe calificate în semifinale.
Mergea şi Bopanna vor juca mâine în semifinalele turneului găzduit de O2 Arena din Londra. Florin Mergea participă în premieră al Turneul Campionilor. Bopanna este pentru a treia oară la finala sezonului, iar în 2012 a pierdut în ultimul act, când era în echipă cu compatriotul său Mahesh Bhupathi.
Astăzi se vor încheia şi partidele din Grupa B: Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda, nr. 2) – Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa, nr. 6), de la 19.45, şi Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia, nr. 3) – Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7), de la ora 14.00.
În funcţie de aceste rezultate, va fi cunoscut clasamentul acestei grupe. Cu două victorii obţinute din două meciuri, Tecău şi Rojer sunt siguri de calificarea în semifinale, însă nu şi de locul pe care îl vor ocupa, întâi sau doi.
În penultimul act, vor evolua locul 1 din Grupa A cu locul 2 din Grupa B şi locul 1 din Grupa B cu locul 2 din Grupa A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS